mlm

adózás 2018, mlm, nav

MLM-ben utazol? Így adózol utána

piacesprofit.hu

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal támogató eljárás alá vonja a Multi Level Marketing (a továbbiakban: MLM) rendszerben működő adózók tevékenységét és tájékoztatást adott ki a a forgalmazóként jutalékban részesülő, jövedelmet szerző magánszemélyek adózásáról.

Tovább olvasom »
lakáskiadás, lakossági pénzügyek, mlm, passzív jövedelem

Lakáskiadásból, vagy MLM-ből jön egy kis mellékes

piacesprofit.hu

Bár sokan tartják vonzónak a keresetkiegészítéssel kecsegtető passzív jövedelmet, és minden második megkérdezett tisztában van a passzív jövedelem definíciójával is, ugyanakkor Magyarországon csak kevesen használják ki ezt a lehetőséget – derül ki a Profession.hu legfrissebb reprezentatív kutatásából.

Tovább olvasom »
értékesítés, közvetlen értékesítés, mlm

Kitartás nélkül nincs siker

piacesprofit.hu

Bizonyára alig akad olyan felnőtt ember, akit ne próbáltak volna már meggyőzni, hogy kezdjen multilevel marketinggel foglalkozni. A hálózatépítők általában azzal próbálják az érdeklődést mutatókat meggyőzni, hogy a tevékenységgel sok, nagyon sok pénzt lehet keresni. Fontos azonban tudni, hogy valós sikereiket csak a legkitartóbbak érnek el.

Tovább olvasom »
értékesítés, mlm

Mlm: kevesen válnak valóban sikeressé

Sipa

Az mlm (multi level marketing) értékesítési rendszerek között van, ami talán lehetőséget ad a meggazdagodásra, de ha valaki azt mondja, hogy hamarosan már elegendő lesz heti hat órát dolgoznunk, jobban tesszük, ha hanyatt-homlok menekülünk. A mlm csakis a legkitartóbbakat teszi igazán sikeressé.

Tovább olvasom »
direkt marketing, marketing, mlm

ScieNet és tásaik: itthon az MLM-zombik a nyerők?

HR Portal

Vajon a multi-level marketing csak egy Amerikában kiforrott kereskedelmi modell, amit nem jó módon és időben helyeztek át a hazai gyakorlatba? Míg a hálózati direkt-marketingből az USA-ban egyetemi képzést lehet végezni, itthon eddig szinte csak “MLM-zombikkal” találkozhattunk.

Tovább olvasom »