minőségbiztosítás

adatvédelem, home office, minőségbiztosítás, otthoni munkavégzés, távmunka, üzleti titok

Üzleti titkok a lakásban

piacesprofit.hu

Nemcsak a munkahelyen, vagy az irodában, hanem otthon is érvényesíteni kell a cégre vagy partnereire vonatkozó információk biztonságát garantáló szabályokat és belső standartokat – hívta fel a figyelmet minőségbiztosítási szakértőnk, Kohl Zsuzsanna.

Tovább olvasom »
beszerzések, költségkímélés, lojalitás, minőségbiztosítás, minőségirányítás, ügyfélelégedettség, vásárlói elégedettség

Így spórol nekünk a minőségellenőrzés

piacesprofit.hu

A szabvány alapú menedzsment rendszerekkel szemben gyakran felmerül a kritika, hogy csak viszik a pénzt. Ezért is szánják rá magukat könnyebben a bevezetésére a cégvezetők, ha valamilyen támogatási lehetőség is használható hozzá. A másik ilyen, hajlandóság-növelő tényező, ha a tanúsítvány hiányában szankciókkal kell számolnia a vállalkozásnak. Megéri akkor is, ha nincs rá teljes támogatás és nincs szankció?
Kimutatható egyáltalán a spórolás? Hol jelentkezik a cég számára a megtakarítás? Egy kivállalkozás kasszáját különösen érzékenyen érinti minden kiadás. Érdemes körüljárni ezeket a kérdéseket, mielőtt az „ISO vagy nem ISO” kérdésben döntenek.

Tovább olvasom »
energetikai audit, energiahatékonyság, ISO-minősítés, minőségbiztosítás

Sokba kerülhet a kivárás

piacesprofit.hu

Sok vállalkozás még mindig nem döntötte el, milyen módon felel meg az új energiahatékonysági előírásoknak, a kivárásnak azonban komoly ára lehet, tízmilliós bírsággal is szankcionálhatja a hatóság – figyelmeztet szakértőnk.

Tovább olvasom »
hatékonyságnövelés, minőségbiztosítás, minősítés

Mit ér nekünk a minőség?

piacesprofit.hu

A Minőségügyi Világnap legfontosabb célja, hogy előmozdítsa a minőség iránti elkötelezettséget. Felhívja a figyelmet azokra lehetőségekre, amelyekkel megfelelően kezelhetővé válnak a cégek működési problémái, valamint figyelmeztet azokra a kihívásokra, amelyek hozzájárulnak a piaci és iparági fejlődés lassulásához.

Tovább olvasom »
ISO-minősítés, minőségbiztosítás, minőségirányítás

ISO: önnél ezért nem működik

piacesprofit.hu

Az ISO rendszerekre általában szükséges rosszként tekintenek. Ha Ön is azt tapasztalja, hogy vállalkozásában a bevezetett rendszer nem hoz eredményeket vagy kevés pozitív hatását látja, akkor érdemes figyelni a szakértőnk által felsorolt tényezőkre.

Tovább olvasom »
minőségbiztosítás, szimebody, új széchenyi terv

Költséghatékony és biztonságos – Így is lehet tesztelni egy gépet

piacesprofit.hu

Egy termék vagy szolgáltatás fizikai létrehozása nélkül is könnyedén lefolytatható majd a működtetéshez szükséges szimuláció a debreceni Szilícium Mező Regionális Informatikai Klaszterhez tartozó SziMeBody Kft. munkatársai által fejlesztett szoftver elkészültével. A közel 725 millió forintos összköltségű ViveHuman verifikációs program létrehozásáház az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Programja keretében adtak támogatást.

Tovább olvasom »