mazda

autóipar, autópiac, autóteszt, mazda

Mazda 6: van még új a nap alatt

piacesprofit.hu

Még mindig fiatalos, még mindig lehet rajta csiszolni, de talán az utolsó ráncfelvarrása az aktuális Mazda6 generációnak a 2018-as változat. 2,2 literes dízelmotorral és automata váltóval vettük górcső alá, ráadásul a családbarát kombi kivitelben.

Tovább olvasom »
autóipar, autóteszt, mazda

Mazda CX-5: a távol-keleti nagymenő

Demcsák Gergely

A Mazda CX-5 második generációjának legerősebb pontja egyértelműen az egyedi, izgalmas formája, ami önmagában eladja. Emellett belül is egy új, igényesebb világ tárul az ember elé. Az új CX-5 a legnívósabb nem prémium kompakt szabadidő-autóvá lépett elő a mezőnyben.

Tovább olvasom »
autóteszt, mazda, Mazda6 Sportkombi CD175 Revolution AT SD

Sportos lelkületű sportkombi

Demcsák Gergely

Tizenegy évvel ezelőtt első Zoom-Zoom modelljével, a 6-ossal nagyot robbantott a középkategóriában a Mazda. A japán autó azóta tovább nemesedett, a legfrissebb, harmadik generáció pedig a szegmens titkos favoritjává nőtte ki magát. A Mazda6 Sportkombi CD 175 csúcsváltozatot teszteltük.

Tovább olvasom »
autó, mazda, teszt

Mazda6: bárhonnan nézzük, gyönyörű

Demcsák Gergely

Az első generációs Mazda6-ból a kombiváltozatot vitték a legjobban, az értékesített autók negyven százaléka ilyen volt. Egy ideje már nálunk is kapható az új Sportkombi, melyet a leggyakoribb kétliteres dízelmotorral és TE felszereltséggel teszteltünk. A dinamikus formát ezúttal is sikerült tágas beltérrel párosítani.

Tovább olvasom »
autóipar, gm, mazda, nissan

A válság elsodorja az autóipart is

PP/MTI

A globális pénzügyi válság erősen érezteti hatását a járműiparban. Sok cég a keresletcsökkenése miatt termelésének a részleges leállítására kényszerül és többen felülvizsgálják eladási várakozásaikat.

Tovább olvasom »