manager open

manager open, tenisz

Debreceni győzelem a szezonzáró pesti menedzser versenyen.

Promóció

A kilenc regionális versenyből valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság az elmúlt hétvégén elérkezett a befejezéséhez. A hagyományos helyszín az exkluzív dél budai Park Teniszklub volt, amely kitűnően előkészített pályákkal, ingyenes fitnesz és wellnesz használattal várta a résztvevőket.

Tovább olvasom »
manager open, tenisz

Hazai pár nyerte a Manager Open debreceni regionális tornáját

piacesprofit.hu

A kilenc regionális versenyből valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság az elmúlt hétvégén Debrecenben folytatódott. A helyszín a nemrégen újra megnyílt Pallagi Teniszcentrum volt , amely kitűnően előkészített hat pályával várta a résztvevőket. A városon kívül – a régiós kategóriának megfelelően – Gyöngyösről, Kecskemétről és Nyíregyházáról is érkeztek üzletemberek, hogy megmérettessék magukat ebben a gyorsan fejlődő , lakosságát tekintve már második legnagyobb magyar városban.

Tovább olvasom »
manager open, promóció, salgótarján, tenisz

Az esélyes pár nyerte a Manager Open salgótarjáni regionális tornáját

piacesprofit.hu

A kilenc regionális versenyből valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság a legutóbbi, a siófoki versenyt követően Salgótarjánban folytatódott. A helyszín ezúttal is a Tatárárok Szabadidőközpont és Teniszcentrum volt. A városi klubokon kívül Budapestről, Egerből, Gyöngyösről , Nyíregyházáról valamint Vácról érkezett üzletembereket az itt már hagyományos magyaros reggelivel fogadta a Centrum tulajdonosa Puszta Béla és a rendezésbe besegítő családtagjai.

Tovább olvasom »
manager open, tenisz

Remek mérkőzések a Manager Open siófoki regionális tornáján

piacesprofit.hu

 A kilenc regionális versenyből valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság a pesti viadalt követően ezúttal Siófokon folytatódott. A korábbi jól bevált helyszín átépítése miatt a torna új helyen, a helyi Spartacus hangulatos klubjában került megrendezésre. A négy salakos pálya most is kevésnek bizonyult így szükség volt a Magistern Hotel melletti két pálya igénybe vételére is. Ezúttal a helyi klubokon kívül Agárdról, Budapestről, Egerből, Kecskemétről és Vácról érkeztek párok, hogy megmérettessék magukat a nyári melegben.

Tovább olvasom »
manager open, tenisz

Színvonalas mérkőzések a Manager Open pesti regionális versenyén

piacesprofit.hu

A kilenc regionális tornából, valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság idei ötödik állomása a hagyományos fővárosi regionális viadal volt. Ennek első ízben volt a házigazdája a Grand Slam Park Tenisz Club, amely az elmúlt év második felében Konkoly Miklós személyében új bérlőt kapott, és teljes felújításon esett át.

Tovább olvasom »
manager open, tenisz

Nyári hőségben sok szoros mérkőzés a Manager Open győri idénynyitó versenyén

piacesprofit.hu

A kilenc regionális tornából, valamint a budapesti döntőből álló XIV. Menedzser Teniszbajnokság első idei versenyének – immár nyolcadik alkalommal – a gyönyörű barokk város, Győr adott otthont. Helyszíne a GYAC kiválóan előkészített pályái voltak, amelynek szerves része a csodaszép klubház a teraszos étteremmel, a modern öltözők és az új parkoló is.

Tovább olvasom »
manager open

Megrendezték a 2017-es évi Manager Open díjkiosztó gálát

piacesprofit.hu

A Menedzserszövetség Alapítványa a kilenc regionális viadalt és a fővárosi döntőt magában foglaló XIII. Országos Menedzser Teniszbajnokság pontversenyén élen végzett versenyzők jutalmazása, a támogatók köszöntése és új kapcsolatok kialakítása céljából évzáró díjkiosztó gálát rendezett az EXPO Congress Hotel Sky termében. A rendezvényre meghívást nyertek az egyes versenyeket rendező klubok, a Menedzserek Országos Szövetsége (MOSZ ) vezető tisztségviselői, a partner szervezetek és a média képviselői is.

Tovább olvasom »
manager open, tenisz

Nagy mezőny, színvonalas mérkőzések a Manager Open idei döntőjén

piacesprofit.hu

A XIII. Manager Open ,azaz az idei Menedzserek Országos Teniszbajnoksága régiós tornáinak sikeres lebonyolítása után a hét végén került sor az országos döntőre. A helyszín ezúttal is a dél-budai Park Teniszklub volt, ahol 11 nemzetközi méretű salakos teniszpálya , hangulatos verandával ellátott klubház kiváló konyha és egy sor  wellness szolgáltatás állt az éppen pihenő játékosok és a nagy számban megjelent vendégek, hozzátartozók, a támogatók és  a média rendelkezésére.

Tovább olvasom »
manager open, tenisz

Az esélyes pár győzött a debreceni menedzser tenisz versenyen

piacesprofit.hu

A XIII. Manager Open , a 2017.évi Menedzser Teniszbajnokság regionális verseny sorozata az elmúlt hét végén Debrecenben a nagyerdei Sportcentrum melletti hangulatos tenisz pályákon folytatódott. A gyönyörű napos időben nemcsak a helyi klubokból, hanem a fővárosból, Gyöngyösről, Nyíregyházáról és – első ízben- Kiskőrösről érkeztek menedzserek, vállalkozók és cégvezetők.

Tovább olvasom »
manager open

Szoros mérkőzések a budapesti menedzser tenisz versenyen

piacesprofit.hu

Három héttel a siófoki fordulót követően Budapesten folytatódott a kilenc régiós tornából valamint a fővárosi döntőből álló XIII. Manager Open , a 2017.évi Menedzser Teniszbajnokság. Az előre jelzett eső végső soron megkímélte a versenyt ,amely ezúttal nem a megszokott helyszínen a Park Klubban  , hanem a lágymányosi Tüskecsarnoknál lévő BEAC pályákon került megrendezésre, ahol reggel még a Budapest Fund Man nemzetközi ITF  junior verseny döntőit bonyolították le. Ezúttal is több városból érkeztek menedzserek és cégvezetők de a kezdődő csapatbajnokság meg az iskolai évnyitó miatt valamivel kevesebb volt a nevező , mint az elmúlt évben.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor