magyar telekom

adózás 2013, közműadó, magyar telekom

Jövőre közműadót is fizetünk

Piac & Profit Kiadó Kft-2

Megjelent a közműcégek adójáról szóló törvény a pénteki Magyar Közlönyben. A jogszabály értelmében a jövő évtől a közmű- és telekommunikációs cégek méterenként 125 forintot fizetnek a vezetékek után. A friss jogszabályhoz már megjelenése napján módosító indítványt nyújtott be a kormány, amely értelmében az FGSZ és a Mavir sem mentesülne az adó alól.

Tovább olvasom »
magyar telekom, mobil, telefonadó, telekommunikáció, telenor

Dumaadó: nem halunk bele?

Sebők Orsolya

Elsősorban a mobiltelefonálás költségeinek növekedésére számíthatnak a vállalkozások a most bevezetett telefonadó miatt. Mivel számukra a mobilitás és az azonnali reagálásra való képesség a verseny része, nem valószínű, hogy emiatt zsugorodni fog a mobilforgalom. Különösen, hogy a válság hatására már rég racionalizálták telefonálási szokásaikat. Az viszont elképzelhető, hogy a szolgáltatók eltérő üzletpolitikájának következtében megéri átszerződni. Az elkövetkező hónapokban érdemes figyelni az ajánlatokat.

Tovább olvasom »
digi, digitális televíziózás, invitel, magyar telekom, műsorszórás, televíziózás, upc

Szépen hízik a digitális torta

piacprofit.hu

A legnagyobb magyarországi műsorterjesztők hálózatában 2012 májusában 1,739 millióra nőtt a digitális televíziózásra előfizetők száma – a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság legfrissebb televíziós gyorsjelentése szerint.

Tovább olvasom »
Christopher Mattheisen, magyar telekom, telefonadó

Jól biztos nem sülhet el!

PP/MTI

Most úgy tűnik, a júliusban bevezetendő távközlési adó nem fogyasztási típusú adó, hanem vállalati adó lesz, s ezért felveti a kérdést, hogy konform lesz-e az uniós előírásokkal, illetve megvalósítható-e az egész iparág számára – mondta Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója csütörtökön a cég negyedéves eredményeit bemutató tájékoztatón.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor