magnet bank

bírság, felügyeleti vizsgálat, magnet bank, mnb

Megbüntették a MagNet Bankot

piacesprofit.hu

Az MNB összesen 47 millió forint bírságot szabott ki a MagNet Bankra a felügyeleti vizsgálata során feltárt hitelkockázat-kezelési, adatszolgáltatási, informatikai, illetve a pénzmosás és terrorizmus finanszírozásának megelőzésére vonatkozó szabályzati hiányosságok miatt, s kötelezte a hitelintézetet a jogsértések megszüntetésére. 

Tovább olvasom »
magnet bank, mobilapplikáció, promóció

A MagNeté banké a legjobb mobilapp

Promóció

Bankmonitor.hu az idén is objektív ismérvek alapján díjazta a bankpiac legjobb termékeit, digitális innovációit. Az év legjobb banki mobil applikációjának járó díjat 2016-ban a MagNet Bank vehette át. A zsűri szempontrendszere nemcsak a szolgáltatások minőségét és számosságát értékelte, hanem a fogyasztói elégedettséget is figyelembe vette a díj odaítélésekor.

Tovább olvasom »
akvizíció, felvásárlás, magnet bank

A MagNeté lesz a Korona

piacesprofit.hu

A MagNet Bank 2016. április 12-én kapta meg a felügyeleti befolyásszerzési engedélyt a Korona Kredit Zrt. akvizíciójához. Ezzel a felvásárlással a MagNet Bank közel megduplázhatja jelzáloghiteles ügyfelei számát.

Tovább olvasom »
magnet bank

MagNet Bank: szigorúbb szabályok jönnek

piacesprofit.hu

Szigorúbb számlanyitási feltételeket vezet be a MagNet Bank Transparency International publikus korrupciós indexében bizonyos helynél rosszabb pozíciójú országokból érkező ügyfelek esetében (ebbe Bissau-Guinea is beleesik) a Simon-ügy következményeként.

Tovább olvasom »
felelős vállalat, jótékonyság, magnet bank

A MagNet Bankkal meleget adhat

piacesprofit.hu

Nem szokatlan, hogy a MagNet Bank, a magát teljes joggal közösségi banknak nevező pénzintézet ismét olyan kezdeményezést indít útjára, amely nem a pénzügyekről, hanem elsősorban a társadalmi szolidaritásról szól.

Tovább olvasom »