magazin

magazin, piac és profit

Ki nézi terroristáknak a nyugdíjasokat? A Hét Sztorija

PP Online

Banki azonosítás, terroristának nézett nyugdíjasok, Mészáros Lőrinc kedvenc témája a stadionok lelátóján, magyar korrupciós helyzet német vállalatvezetői szemmel – íme egy rövid tartalmi ízelítő a megújult [email protected] magazinból, amelyből értékes információkat szerezhetnek a vállalkozások az aktuális forrásszerzési lehetőségekről, a céges autóflottákról, valamint arról, hogy mit gondol Parragh László a tanrendről, hol van abban a vállalkozási ismeretek helye. 

Tovább olvasom »
befektetés, magazin, marketing

A cégvezető is márka

PP

Tudta, hogy már a fotelben ülve, videó chat alkalmazással is nyithat bankszámlát? Ügyfelei számát pedig a marketing és az ügyfélszolgálat összekapcsolásával növelheti, de kihasználhatja a közösségi média eszközeit is a hatékonyabb marketing érdekében, és az sem mindegy, hogy milyen képet alakít ki magáról. Serényi János, a McCann Erickson reklámügynökség egykori legendás igazgatója elmond néhány selfbranding-trükköt a július 28-án megjelenő Piac & Profitban. Ne hagyja ki az üzleti magazin számtalan érdekes cikket tartalmazó nyári számát!

Tovább olvasom »
csr, magazin, vizes vb

Most érdemes költözni

PP

A májusi Piac&Profitban szó esik a garantált alapjövedelmet övező dilemmákról, körbejárjuk, hogy milyen következményekkel jár, ha egy vállalat állást foglal a társadalmat megosztó politikai kérdésben és megnézzük azt is, hogy a vizes világbajnokságból mit profitálhatnak a cégek, ha az egész országot foglalkoztató vizes vébére építik nyár eleji marketingkampányukat.

Tovább olvasom »
befektetés, magazin, nhp, siker kritérium

Munka nélkül kevés a tehetség

PP

Mitől lettek sikeresek Warren Buffett befektetései? Mitől lettek sikeresek azok a vállalatok, amelyeket Dr. Beck György vezetett? És mi a szerepe a hobbiknak a sikeres cégvezetők életében? Megannyi kérdés, amelyre a válaszokat megkaphatja a Piac&Profit áprilisi számából.

Tovább olvasom »
fenntartható fejlődés, lapajánló, magazin, zöld gazdaság

Menő és gazdaságos is a zöld biznisz

PP

November – decemberi lapunk középpontjában a fenntartható fejlődés áll. Megnéztük, melyik alternatív gazdasági modell lehet a rendszerváltó, milyen ütemben tör előre a zöldenergia-felhasználás, milyen hatása lehet a terrortámadásoknak a gazdaságra. Számokkal bizonyítjuk, hogy a zöld cégek nyereségesebben működnek. Feldmár András pedig arról beszél, hogy ha mindenki szeretné a másikat, nyilvánvalóan boldogabbak lennénk

Tovább olvasom »
amerikai elnökválasztás, bkik, cégfejlesztés, kampány, lapajánló, magazin, munkaerőpiac, növekedés, nyugdíj, robot, robotika, ttip

Jön a verseny

PP

Külsejében és tartalmában is új a Piac & Profit magazin! Trendek, elemzések, továbbra is objektíven és politikamentesen. A friss lapszámban többek között agrártrendeket vettünk górcső alá, elemeztük a kisvállalatok növekedésének korlátait, foglalkoztunk a nyugdíj és öngondoskodás kérdésével a TTIP-vel és a robotok munkaerőpiaci megjelenésével is sok már érdekes és hasznos téma mellett.

Tovább olvasom »
cafeteria 2017, egészségpénztár, építőipar, growth hacking, interjú, magazin, offshore, tőzsde

A kontroll a legfontosabb stratégia

PP

Megjelent a júniusi Piac & Profit! Benne az egyik legnagyobb hazai egészségpénztár, a nyolcmilliárd forint forgalmú Patika tulajdonosa, Lukács Marianna beszél arról, hogy milyen ma Magyarországon vállalkozónak lenni. Természetesen az új cafeteria-szabályok mellett sem megyünk el szó nélkül!

Tovább olvasom »
díj, energetika, energetikai audit, ginop, könyvajánló, magazin, mesterséges intelligencia

Bojár: Árt az állami atyáskodás

PP

Bojár Gábor beszél arról, hogy milyen más képességekre van szükség egy induló cég felfuttatásához és egy nagy cég sikerre viteléhez, megnézzük, hogyan változnak az energetikai követelmények, és hogy miért lesz az egészségügy a jövő nagy üzlete. Mindez a májusi Piac & Profitban!

Tovább olvasom »
befektetés, élelmiszeripar, magazin, szakemberhiány, uber

Készüljön fel áprilisra!

PP

A kapitalizmus legvadabb időszaka tér vissza egyesek szerint – erről is szó esik az áprilisi Piac & Profitban. Emellett bemutatjuk a Fornettit alapító Palásti József új bizniszét, megnézzük, mi lett az egykor szárnyaló hazai élelmiszeriparból mára és felvillantjuk a befektetési alapok és állampapírok között folyó egyenlőtlen küzdelem kimenetelét.

Tovább olvasom »
családbarát munkahely, énmárka, etikus üzlet, helyi adó, kkv finanszírozás, magazin, munka-magánélet egyensúly

Elmondjuk, mire adnak olcsó hitelt

PP

A márciusi Piac & Profitban többek között megszólal a BÁV-vezér, bemutatunk magánélet-barát munkahelyeket, elmondják a bankok, mire adnak olcsó hitelt vállalatoknak és szó van a lapban a hazai egészségügy problémáiról is.

Tovább olvasom »
2016-os trendek, előrejelzés 2016, magazin

Nyerő ágazatok az idei évre

piacesprofit.hu

A Piac & Profit 2016. februári számában utánajártunk, hogy milyen trendek, kihívások alakítják majd életünket 2016-ban. A lapban szó van globális gazdasági és társadalmi folyamatokról, illetve az egyes ágazatokban idén várható mozgásokról.

Tovább olvasom »