legjobb munkahely

céges ingatlan, iroda, iroda design, lakberendezés, legjobb munkahely, munkahelyi motiváció, munkakörnyezet

Kreatív irodakialakítással növelhetjük a munkakedvet

piacesprofit.hu

Az elmúlt egy–másfél évben az irodát bérlők szempontrendszere megváltozott: a munkaerő megszerzése és megtartása soha nem látott kihívást jelent számukra. A szektoronként eltérő mértékben, de emelkedő béreken túl a cégvezetők a munkahelyi körülmények javításával tudnak versenyképesek maradni. A cégek jelentős részénél elsődleges szemponttá vált a ,,well-being” érzet megteremtése, felváltva a költségközpontú gondolkodást.

Tovább olvasom »
legjobb munkahely, legvonzóbb munkahely, munkaadó, munkahely, munkáltató, munkáltató márka

Megvan, hol dolgoznának szívesen a magyarok

piacesprofit.hu

Tegnap este adták át a világ legnagyobb független munkáltatói márkakutatásán alapuló Randstad Employer Brand díjakat. A legvonzóbb munkáltatók esetében nem volt nagy meglepetés: az előző évekhez hasonlóan az Audi és a Mercedes végzett az élen, a harmadik helyre pedig a tavaly még negyedik LEGO lépett elő. A szektorok esetében ugyanakkor jelentős átrendeződés volt: a tavaly első szolgáltatás még a dobogóra sem fért fel, a munkavállalók legszívesebben a gyógyszer- és vegyiparban helyezkednének el.

Tovább olvasom »
díj, elkötelezett munkavállaló, legjobb munkahely, munkaerőhiány, munkáltatói márka, munkavállalói lojalitás, tehetséggondozás

Küzdenek a munkaerőért a legjobb cégek

piacesprofit.hu

2015-öt öt egyértelműen a munkaerőért folytatott küzdelem jellemzi a versenyszférában – derül ki az Aon Hewitt legjobb munkahelyeket vizsgáló idei kutatásából. A tehetséges munkavállalók pedig jellemzően csak a legjobb munkahelyeken szeretnek dolgozni. A legjobbak a munkáltatói márkaépítésre is figyelnek, az elkötelezett dolgozók pedig a cég sikerét is növelik.

Tovább olvasom »
legjobb munkahely, lojalitás, munkáltatói márka

A fiatalok többet akarnak – a munkahelyen is

piacesprofit.hu

A magyar munkavállalók körében érezhetően csökken az állásuk elvesztésétől való félelem, de 10-ből 7 ember még mindig úgy érzi, hogy komoly nehézségekbe ütközne, ha új munkalehetőséget kellene keresnie. Ez az arány jóval alacsonyabb az Y generáció tagjai között, szinte kivétel nélkül biztosak abban, hogy könnyedén találnának új munkát szükség esetén.

Tovább olvasom »
elköteleződés, legjobb munkahely, munkáltatói márka

Szeretjük a munkaadónkat

piacesprofit.hu

A cégvezetők véleménye alapján a munkavállalói elkötelezettség és motiváció meghatározó kérdés lesz a 2014-2016 közötti időszakban, a térségben a magyar munkavállalók a legelkötelezettebbek a munkahelyük iránt.

Tovább olvasom »
biztonságos munkahely, család és karrier, legjobb munkahely

Nem a pénz, a biztonság a lényeg

piacesprofit.hu

Nem a magas fizetés, hanem a hosszú távú, biztos megélhetés a legvonzóbb dolog a potenciális munkavállalók számára – derült ki a Randstad globális felméréséből. A nőknek a barátságos munkahelyi légkör és a magánélettel való egyensúly megteremtése fontos még álláskereséskor, a férfiak inkább a karrierlehetőségekre koncentrálnak.

Tovább olvasom »
felmérés, legjobb munkahely, munkáltatói márka

Az ország 10 legjobb munkahelye

piacesprofit.hu

A vonzó munkahely 2013-ban szakmától függetlenül biztos megélhetést, folyamatos fejlődési lehetőséget, erkölcsi elismerést és változatos, érdekes feladatokat nyújt – derült ki a Munkáltató Márka Kutatás eredményeiből.

Tovább olvasom »