legfittebb munkahely

legfittebb munkahely

Ők lettek a Legfittebbek

piacesprofit.hu

Ötödik alkalommal jelentették be melyek a Legfittebb Munkahelyek! A szervezők már fél évtizedes tapasztalattal hirdették meg a programot, amely felméréssel, tanácsadással és edukációval segíti a munkahelyi egészségmegőrzést.

Tovább olvasom »
egészséges munkahely, legfittebb munkahely, munkahelyi egészségvédelem

Megéri a kondis melós

piacesprofit.hu

Miért érdemes, és főként miért éri meg munkavállalónak, de még inkább munkáltatónak, hogy alkalmazottai fittek legyenek? Amellett, hogy az egészséges munkavállaló boldogabb, produktívabb is: minden befektetett forint ötszörös megtérülést hoz – derült ki a legfittebb Munkahely Felmérés friss eredményeiből.

Tovább olvasom »
legfittebb munkahely, munkahelyi egészségvédelem

Idén melyik lesz a legfittebb munkahely?

piacesprofit.hu

Immár negyedik alkalommal indul az évben a Legfittebb Munkahely Felmérés. A labdarúgó-Eb és az olimpia évében ismét arra kíváncsiak a szervezők, melyik vállalat lesz a legfittebb, ki tartja a lépést a sportolókkal. A munkavállalók sport jellegű támogatása nem pusztán a kellemes időtöltést és a fizikai egészségmegőrzést szavatolja, de egyértelmű mentálhigiénés haszonnal is jár a vállalkozásoknak.

Tovább olvasom »
egészséges munkahely, legfittebb munkahely, munkahelyi egészségvédelem

Az egészségre költeni nem kidobott pénz

piacesprofit.hu

A világ multinacionális vállalatainak több mint fele indított egészségfejlesztő programot a munkavállalói megbetegedések leredukálására. Bár az egészségfejlesztés egyre fontosabb kérdés a munkáltatók számára, a magyar cégek több mint 40%-a még semmilyen programot nem hajtott végre dolgozói fitten tartásának érdekében.

Tovább olvasom »
legfittebb munkahely, munkahelyi egészségvédelem, munkahelyi stressz

Melyik a legfittebb cég? Most megtudhatja

piacesprofit.hu

Négy kategóriában jutalmazták a versenyképességről összetetten és felelősen gondolkodó, a rendszeres testmozgást támogató vállalatokat. A tavaly alapított Legfittebb Munkahely Felmérés és Díj célja, hogy feltérképezze a magyarországi munkaerőpiac egészségi állapotát, mozgáskultúráját, feltárja a fejlesztendő területeket és cselekvésre ösztönözze a munkavállalókat és munkáltatókat egyaránt.

Tovább olvasom »