laptop

adatvédelem, hardver, laptop, lopás, mobil, titkosítás

Így kerülheti el az adatlopást

piacesprofit.hu

Az ellopott laptokonon tárolt adatok gyakran sokkal értékesebbek, mint maga a hardver. A vállalatok számára pedig különösen nagy a kockázat, hiszen az értékes üzleti információkkal vissza is élhetnek, ezért ajánlott az öntitkosító eszközök használata.

Tovább olvasom »
asztali gép, eladás, forgalom, laptop, pc

Európában nagyon nem fogy a pc

piacesprofit.hu

2017-ben tovább zsugorodott a világban a személyi számítógépek piaca. Az amerikai Gartner piackutató felmérése szerint immár a 13. negyedévben érvényesül a csökkenő trend, mind kevesebb asztali gépet és laptopot adnak el.

Tovább olvasom »
alkalmazás, laptop, lassulás, memória, mobil, szoftverfrissítés, telepítés

Miért lassítja a frissítés gépeinket?

piacesprofit.hu

A jelenség rendszeresen ismétlődik: amikor egy nagy mobil- vagy számítógépgyártó új típust hoz forgalomba, a korábbi típusok tulajdonosai telefonjaik, laptopjaik lassulására panaszkodnak, és arra gyanakszanak: ezt a gyártó tudatosan csinálja, hogy az új termék vásárlására indítsa őket.

Tovább olvasom »
kkv beszerzés, kkv informatika, laptop

Akciók? Csak óvatosan!

Timár Gigi

A kisvállalkozások számára különösen fontos, hogy jó áron tudják beszerezni a szükséges it eszközöket. Nem csak magánemberként érdemes hát böngészni az akciós újságokat – de azért nem árt figyelni!

Tovább olvasom »
cégvezető, it-biztonság, kkv informatika, laptop, okostelefon, vállalati informatika

Veszélyes vagy hasznos a privát kütyü?

piacesprofit.hu

Korábban az számított nagy szónak, ha valaki céges telefont kapott, ma viszont már egyre többen szeretnék saját, a cégesnél általában okosabb mobiljukkal, táblagépükkel vagy éppen laptopjukkal elérni a vállalati rendszereket – akár otthonról is. Mindez lehetőség és kockázat egyszerre.

Tovább olvasom »
laptop, teszt

Vékony és könnyű Sony

piacprofit.hu

Az új, ultravékony, üzleti felhasználóknak szánt noteszgép normál – nem alacsony feszültségű – mobil Sandy Bridge processzorral kerül forgalomba. A videovezérlő alapesetben egy Intel HD 3000-es sorozatú IGP, amihez HDMI és D-Sub videokimenet is tartozik.

Tovább olvasom »