laptop

asztali gép, eladás, forgalom, laptop, pc

Európában nagyon nem fogy a pc

piacesprofit.hu

2017-ben tovább zsugorodott a világban a személyi számítógépek piaca. Az amerikai Gartner piackutató felmérése szerint immár a 13. negyedévben érvényesül a csökkenő trend, mind kevesebb asztali gépet és laptopot adnak el.

Tovább olvasom »
alkalmazás, laptop, lassulás, memória, mobil, szoftverfrissítés, telepítés

Miért lassítja a frissítés gépeinket?

piacesprofit.hu

A jelenség rendszeresen ismétlődik: amikor egy nagy mobil- vagy számítógépgyártó új típust hoz forgalomba, a korábbi típusok tulajdonosai telefonjaik, laptopjaik lassulására panaszkodnak, és arra gyanakszanak: ezt a gyártó tudatosan csinálja, hogy az új termék vásárlására indítsa őket.

Tovább olvasom »
kkv beszerzés, kkv informatika, laptop

Akciók? Csak óvatosan!

Timár Gigi

A kisvállalkozások számára különösen fontos, hogy jó áron tudják beszerezni a szükséges it eszközöket. Nem csak magánemberként érdemes hát böngészni az akciós újságokat – de azért nem árt figyelni!

Tovább olvasom »
cégvezető, it-biztonság, kkv informatika, laptop, okostelefon, vállalati informatika

Veszélyes vagy hasznos a privát kütyü?

piacesprofit.hu

Korábban az számított nagy szónak, ha valaki céges telefont kapott, ma viszont már egyre többen szeretnék saját, a cégesnél általában okosabb mobiljukkal, táblagépükkel vagy éppen laptopjukkal elérni a vállalati rendszereket – akár otthonról is. Mindez lehetőség és kockázat egyszerre.

Tovább olvasom »
laptop, teszt

Vékony és könnyű Sony

piacprofit.hu

Az új, ultravékony, üzleti felhasználóknak szánt noteszgép normál – nem alacsony feszültségű – mobil Sandy Bridge processzorral kerül forgalomba. A videovezérlő alapesetben egy Intel HD 3000-es sorozatú IGP, amihez HDMI és D-Sub videokimenet is tartozik.

Tovább olvasom »
laptop, teszt

Asus: túl a bambuszon!

piacprofit.hu

Első ránézésre az Asus Bamboo modellek új, a bambuszbevonat révén természetesebb stílust biztosítanak a mindennapi munkához, szórakozáshoz, de az U43SD-SX244V esetében ennél sokkal többet kapunk.

Tovább olvasom »
laptop, teszt

Prémium laptop a Samsungtól

piacesprofit.hu

A prémiumszegmensnek tervezték ezt az elegáns alumíniumházas gépet, így az alkalmazott technológiai megoldások is ennek megfelelőek. Rendszermemóriába 4 gigabájt DDR3-as csipet raktak, így a Windows 7 Home Premium operációs rendszer pillanatok alatt elvégez minden parancsutasítást.

Tovább olvasom »
laptop, teszt

4 ujjas táblagép a Fujitsu-tól

piacesprofit.hu

Ennél a 4 ujjas, többérintős kijelzős, magnéziumházas táblagépnél billentyűzettel és érintőceruzával is dolgozhatunk, és vihetjük be az adatokat. Windows 7 Professional operációs rendszerét hamar meg lehet tanulni.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor