lakópark

egyedi rendszer, lakópark, magyar fejlesztés, okos társasház, okosotthon

Magyar fejlesztéssel okosodnak a társasházak

PP/MTI

Egy magyar startup fejlesztésével a világon elsőként jöhetnek létre okos otthonokkal kommunikáló okos társasházak vagy akár okos lakóparkok, az ingatlanberuházók pedig az eddigieknél jóval olcsóbban kínálhatnak okos megoldásokkal társasházi lakásokat – közölte a fejlesztést létrehozó Chameleon Smart Home.

Tovább olvasom »
eladás, lakás, lakópark

A válság segíti a budapesti lakóparkokat

piacesprofit.hu

A globális pénzügyi válságnak vannak nyertesei is. Ilyenek például azok a lakóparkok, amelyek már elkészültek, vagy hamarosan átadnak. Ezekben a válság ellenére jóval többen érdeklődnek a lakások iránt. A (majdnem) kész lakásokra azért van most nagyobb kereslet, mert a lakást keresők is félnek attól, hogy a hitelválság kapcsán a még csak tervezőasztalon létező ingatlanok építkezése esetleg csúszhat. Így pontosan nem lehet tudni, hogy azokba mikor is lehet beköltözni.

Tovább olvasom »
befektetés, ingatlan, lakópark

Újra ingyen konyhabútor!

klímablog/MTI

A legtöbb új lakópark nem fogja négyzetméterárait csökkenteni, várhatóan ismét divatba jöhetnek majd a milliós értékű ingyen konyhabútorokkal, plazmatévékkel teli hirdetések. Az új lakáspiac növekedését lassítja, hogy sokan félnek a vagyonosodási vizsgálattól. A használt lakások piacára gyorsabban gyűrűzik be a válság.

Tovább olvasom »