kürt

adatbiztonság, kürt, sikersztori

Elismerés a magyar szürkeállománynak

piacesprofit.hu

A Hungarikum Bizottság döntése alapján a „KÜRT Adatmentés” Magyarország legjelentősebb értékei közé tartozik, és így bekerült a Magyar Értéktárba. A szeptember végén közzétett listába egyetlen szellemi, műszaki megoldásként választották be a KÜRT egyedülálló know-how-ját, ez újabb elismerése a világhírű magyar szürkeállománynak.

Tovább olvasom »
adatbiztonság, it, kürt

Van megoldás, hogy ne veszítsük el nyaralási fotóinkat…

Sajtóközlemény

Január 1-től már megköthető az utazási irodákban és az interneten a KÜRT Zrt. és az Európai Utazási Biztosító Zrt. együttműködésével megvalósított első magyarországi adatbiztosítás, a Flash Doktor. A biztosítás flash típusú adathordozón tárolt adataink elvesztése esetén mentesít bennünket pár száz forint biztosítási díj ellenében az adatmentés több tízezer forintos költségétől. A világ egyik legfejlettebb adatmentési technológiai hátterét a KÜRT Zrt. biztosítja a szolgáltatáshoz.

Tovább olvasom »
elismerés, kürt

Díjazzák az Informatikai Kiválóságot

Sajtóközlemény

A KÜRT Zrt. több vállalattal együtt megalapította a KKV Informatikai Kiválósági Díjat, amely azon kis- és középvállalkozások elismerését jelenti, amelyek informatikai rendszere hatékony, biztonságos és stratégiai fontossággal bír a vállalat versenyképességében. A kezdeményezés célja, hogy a szektor szereplői esetében az informatika és a cégvezetés között gyakran fennálló feszültséget csökkentse, ez által növekedjen a cégek jövedelemtermelő képessége.

Tovább olvasom »