kupon piac

gki, kupon piac, online közvetítők, szállásfoglalás, szállásközvetítés, szálláspiac

A szálláspiac is átköltözött az online világba

piacesprofit.hu

A GKI Digital 2017 áprilisában készített kutatást a belföldi szálláshelyek körében, melyből kiderült, hogy tavaly a belföldi szálláspiac forgalmának 68%-át már az online csatornák adták és a közvetített szállásdíj volumene pedig megközelíti a 30 milliárd forintot. A belföldi utazók tekintetében szálláshelyek legfontosabb hazai közvetítő partnere a Szállás.hu, és a maiUtazás.hu.

Tovább olvasom »
akció, bevétel, kkv marketing, közösségi vásárlás, kupon, kupon piac, ügyfélszerzés

Ne féljünk a kuponoktól!

piacesprofit.hu

A közösségi vásárlás – korábbi népszerű nevén a kuponos vásárlás – a magyar vevőket is meghódította az elmúlt években. A cégek egy része viszont fél tőle, hiszen a hírek szerint akár „fel is hígíthatja” a vásárlóközönséget a kuponozás. Pedig, ha tudjuk mire jó, hasznos platform lehet, különösen a kkv-k számára.

Tovább olvasom »
kupon piac, online kereskedelem, webshopok

Napi ajánlat: 16 milliárd lett, maradhat?

piacesprofit.hu

2014-ben mintegy bruttó 16,5 milliárd forintra duzzadt az online napi ajánlatok összesített forgalma Magyarországon. A már nem elhanyagolható méretű piac a bónuszos/kuponos oldalakat, a kedvezményes szállásértékesítésre szakosodott szereplőket és a vásárlói klubokat tömöríti.

Tovább olvasom »
kampány, kupon piac, marketing

Hat tipp kuponkampányhoz!

asalgo

Legyen névre szóló, szerepeljen rajta határidő és figyeljünk a részletekre. összegyűjtöttünk hat fontos tippet, amire érdemes ügyelnünk, ha kuponkampányba kezdünk.

Tovább olvasom »
gazdasági válság, kupon piac, marketing

A kupon titka: az új vevő

kfarkas

Hogyan használjuk megfelelően a kedvezményes kuponokat az értékesítésünkben, mire jók, és mire vigyázzunk? Erre a kérdésre keresték a választ a Piac&Profit és a BKIK által szervezett KKV-AKADÉMIA rendezvényen részt vevő szakértők.

Tovább olvasom »
kupon piac, szállodaipar, turizmus

Csőd vagy áldás a kupon?

piacesprofit.hu

A közösségi vásárlóoldalak, internetes szállásoldalak képviselői, valamint a szállásadók eltérően vélekednek arról, hogy a bónuszok, kuponok, internetes kedvezmények segítenek vagy inkább kárt okoznak a szállodaiparnak.

Tovább olvasom »