közösségi iroda

iroda, irodabérlés, irodapiac, irodapiaci trendek, közösségi iroda, munkáltatói márka, távmunka, trend

Lejárt az engedmények ideje

Sebők Orsolya

Azt mondják, az irodapiac a gazdaság tükre: ha biztonságban érzik magukat a vállalatok, ha finanszíroznak a bankok, ha szívesen települnek adott országba a külföldi cégek, megindulnak az irodaépítések is. Az elmúlt öt-hat évben marginális volumenű új irodát adtak át Budapesten, 2018-ban viszont több százezer négyzetméter nyílik meg. Technológiai újításokban nem lesz hiány, ám az árat a bérbeadó diktálja.

Tovább olvasom »
irodapiac, költségcsökkentés, közösségi iroda

Közösségi irodának is lehet túros a…

kfarkas

Még ha az irodánk csak egy laptop és egy okostelefon, akkor sem mindegy, hogy honnan dolgozunk. Ugyan a közösségi irodák alternatívát kínálhatnak a drága irodabérlés helyett, de ezeknél is van néhány szempont, amelyet érdemes lehet megfontolnunk.

Tovább olvasom »
hatékonyság, közösségi iroda, távmunka

Nem olyan jó kávéházban dolgozni, amilyennek tűnik

piacesprofit.hu

Egyre többen használják a kávézókat folyamatos munkavégzésre, ez a helyszín alkalmatlan a tartós munkavégzésre –a Regus globális felmérése szerint. A magyar válaszadók szerint a dokumentumok adatainak védelme, a személyes tárgyak biztonsága és a zajos vendégek a „kávéház-irodák” legnagyobb hátrányai, de valójában nem is akkora spórolás az iroda hiánya.

Tovább olvasom »
irodapiac, kkv irodabérlet, közösségi iroda

Dolgozni máshol is lehet

piacesprofit.hu

A ősz eleji időszakot az üzleti életben gyakran „back to school” időszaknak nevezik, hiszen nem csak az iskolákban, de az üzleti életben is újraindul, visszaáll a normál kerékvágásba ilyenkor a munka. Ideje hát elgondolkozni, lehet-e valahogyan csökkenteni például ingatlanbérlési költségeinken, vagy egyáltalán vállalkozásunknak megfelelő (reprezentativitású, munkakörnyezetnek legalkalmasabb) térben dolgozunk-e.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor