kötelező gépjármű felelősségbiztosítás

átlagár, autó, biztosítás, díjszabás, kgfb, kötelező gépjármű felelősségbiztosítás

Kgfb: most akkor mennyi a valós átlagdíj?

piacesprofit.hu

3 millió autósnak átlagosan 30-40 ezer forint a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) éves díja, ezért ők nem is értik a napok óta hallható 18 ezer forintos átlagtarifáról szóló híreket. Az értetlenkedés és a felháborodás jogos, a valós éves díj ugyanis a kampányban felkapottnak a sokszorosa – derül ki a CLB biztosítási alkusz cég első kampányösszegzéséből.

Tovább olvasom »
2017, biztosítási piac, díjszabás, kgfb, kgfb árak, kötelező gépjármű felelősségbiztosítás

Megjelentek az évfordulós kgfb-díjak

piacesprofit.hu

A jogszabályban rögzítetteknek megfelelően a piaci szereplők november 1-jén éjfélig közzétették az év végi évfordulós szerződésekre vonatkozó kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) díjaikat. A 13 piaci szereplő közül 12 társaság új díjat hirdetett meg január elsejétől, egy társaság továbbra is a korábban meghirdetett díjait alkalmazza jövő év elejétől – tette közzé a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Tovább olvasom »
fizetési határidő, határidő, kgfb, kötelező biztosítás, kötelező gépjármű felelősségbiztosítás

Szerdán lejár a kgfb határidő!

piacesprofit.hu

Már csak néhány napjuk maradt az esedékes díjrészletek befizetésére azoknak az autósoknak, akiknek kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása (kgfb) január 1-jei évfordulós – hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Tovább olvasom »
gépjármű-biztosítás, kgfb, kötelező gépjármű felelősségbiztosítás

Kgfb: már nem akkora üzlet a váltás

piacesprofit.hu

Ezen a héten minden érintett autósnak meg kellett kapnia a következő időszakra vonatkozó díjértesítőjét a biztosítójától. A Netrisk.hu az év végi évfordulós vizsgált szerződések 77 százalékában magasabb indexdíjat kapott ajánlatként az idei időszakhoz képest, több mint negyedük esetében az emelkedés meghaladta a 2500 forintot.

Tovább olvasom »
biztosítás, kgfb, kötelező gépjármű felelősségbiztosítás

Kgfb: nem mindenki kap postán értesítést!

kkummer

Az első öt nap adatai szerint a szerződések közel kétharmadát eddig három biztosítónál: az Allianznál, a Postánál és a Groupamánál kötötték. Az idei évben a kgfb-t saját biztosítójuknál felmondó és újrakötő autósok aránya 34 százalék.

Tovább olvasom »
biztosítás, kgfb, kötelező gépjármű felelősségbiztosítás

Harmadával kevesebben váltottak biztosítót az év végén

piacesprofit.hu

Bár egyelőre csak előzetes becslések állnak rendelkezésre, az már kijelenthető, hogy ismét jelentősen mérséklődött a biztosítót váltók száma a tavaly év végi kötelező kampányban. Mintegy félmillió egyéni szerződő élt ezzel a lehetőséggel – közölte Molnos Dániel a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) főtitkára.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor