környezettudatos vállalatirányítás

körforgásos gazdaság, környezettudatos vállalatirányítás, tudatos vezetés, versenyelőny

Versenyelőny ökotudatosságból

Kriston László

Eddig a vállalati működés környezetkímélőbbé válásán és a kibocsátáscsökkentésen volt a hangsúly, most már az egyes termékek szintjén is számon kérik a zöldülést a fogyasztók. Az anyagfolyamok tudatos menedzselése és minden anyag újrahasznosítása a zöld gazdaság új fősodra.

Tovább olvasom »
bioszféra, egyetem, ensz, innováció, környezettudatos vállalatirányítás, követ, mérnök, németország, ökológia, technológia, vatikán

A természet másolása lehet a megoldás

Kriston László

Demokrácia helyett biokrácia. Környezeti hatástanulmány mellett környezeti modell tanulmány és biomimikri. United Nations helyett United Nature. Csak néhány koncepció a 74 éves Dr. Georg Winter ötlettárából. A gyémántcsiszoló berendezések gyártójából a környezettudatos vállalvezetés gurujává avanzsált Winterrel a Követ Egyesület 20. jubileumi konferenciája után beszélgettünk.

Tovább olvasom »
képzés, környezettudatos vállalatirányítás, követ

Miért éppen EMAS? Építse fel vállalkozása rendszerét a KÖVET Egyesület képzésével

PP

A KÖVET Egyesület az EMAS népszerűsítését célzó „Miért éppen EMAS?” projekt keretén belül egy kompetenciafejlesztő képzéssorozatot indít, melynek során a résztvevők megismerkednek az EMAS rendelettel és felkészülhetnek a rendeletnek megfelelő környezetközpontú irányítási rendszer bevezetésére, sikeres működtetésére és auditálására.

Tovább olvasom »
felelős vállalat, környezettudatos vállalatirányítás, környezetvédelem

Nehezebb a zöld működés a kkv-knak

piacesprofit.hu

Az Európai Bizottság immár másodszor készítette el azt a felmérését, melynek célja, hogy jobban megismerje és feltérképezze a kis- és középvállalkozások hozzáállását három rendkívül lényeges környezeti témakörhöz: a zöld munkahelyek, az erőforráshatékonyság és a zöld piacok kérdéseihez.

Tovább olvasom »
környezettudatos vállalatirányítás, követ, zöld iroda

Még 9 napig nevezhet!

piacesprofit.hu

Az emberek hajlamosak azt hinni, hogy a környezetvédelem pluszkiadást jelent. A zöldebb iroda viszont elsősorban éppen takarékosságra tanít. A jó példákat díjazzák is – az ön irodája is versenyezhet – még 9 nap van a jelentkezésre.

Tovább olvasom »