költséghatékonyság

adatvédelem, call center, gdpr, költséghatékonyság, ügyfélélmény, ügyfélszolgálat

Min bukhat el az ügyfélszolgálat megtérülése?

piacesprofit.hu

Az, hogy miképp lehet az ügyfélszolgálatok működését költséghatékonnyá tenni, sok vállalat számára mind a mai napig kihívást jelent. Az Arenim Technologies Kft. szakértői most öt olyan tényezőt gyűjtöttek össze, amelyek eldönthetik, hogy megéri-e az adott vállalatnak call centerre költeni.

Tovább olvasom »
digitális átállás, it-biztonság, költséghatékonyság

Miért jó a digitális? Biztonságos és olcsó

piacesprofit.hu

A hazai vállalkozások többsége követi a digitális trendeket, és törekszenek is a legújabb ilyen jellegű szolgáltatások igénybevételére, amennyiben az eredményesebbé teszi a cég működését. Az elektronikus szolgáltatásoknál legfontosabb előnyként a biztonságot, valamint a költséghatékonyságot és a kényelmet jelölték meg a cégek.

Tovább olvasom »
dokumentumkezelés, költséghatékonyság, raktározás

Nem kell a garázsban tárolnunk a cég iratait

piacesprofit.hu

Sok cégnek okoz fejfájást, hogy hol tárolja azokat a dokumentumait, vagy tárgyait, amelyekre a normál üzletmenetben nem, vagy csak ritkán van szüksége. Egy teljes raktár kibérlése túl nagy költség, az irodában pedig csak a helyet foglalja. Ezért egyre népszerűbb már hazánkban is a sajátraktár.

Tovább olvasom »
értékesítés, értékesítési tippek, kkv marketing, költséghatékonyság, konkurencia, termékfejlesztés

5 költséghatékony értékesítés ösztönző tipp

asalgo

Egyebek közt azért is nehéz elindítani egy vállalkozást, mert miután kifejlesztünk egy terméket, a beruházás elviszi a pénzt a marketingtől és ez jelentősen megnehezíti az értékesítést. Így az ördögi kör be is zárult. De van néhány jól bevált költséghatékony tipp, amivel növelhetjük eladásainkat.

Tovább olvasom »
hitelkártya, irodabérlés, költségcsökkentés, költséghatékonyság, pénzspórolás, szabad szoftver

Így spórolnak a legnagyobbak

piacesprofit.hu

Egy kezdő vállalkozás nincs kitömve pénzzel – a feltörekvő vállalkozók kényszerűségből (is) találékonyak, ha némi megtakarításról van szó. De a legnagyobbaktól származó költségcsökkentő tippek bármelyik vállalkozónak jól jöhetnek!

Tovább olvasom »
költséghatékonyság, költségtakarékosság, munkaszervezés

Egy jó terv aranyat ér!

piacesprofit.hu

Egy jó termelési terv lehet a kulcsa annak, hogy az adott piaci keretek között a maximumot hozzuk ki a vállalkozásunk kapacitásaiból, márpedig hosszú távon akár ezen is állhat vagy bukhat a siker. Segítünk, mikre figyeljen, amikor a tervet írja.

Tovább olvasom »