klímaegyezmény

allergia, alultáplált, betegség, donald trump, egészségügy, éhezés, emisszió, ensz, hőmérséklet, kibocsátás, klímaegyezmény, klímapolitika, klímaváltozás, klímavédelem, kolera, légszennyezés, üvegházgáz, who

Milliók halála száradhat Trump lelkén

Kriston László

A klímaváltozás már nemcsak a gazdaságról szól, hanem az emberek egészségéről és életben maradásáról. Az éghajlatváltozás megfékezése vagy felgyorsulása tehát sokaknak élet-halál kérdés. Már most évente többmillióan halnak meg a levegő szennyezettsége és a szélsőséges időjárás következtében.

Tovább olvasom »
klímaegyezmény, tancsadók, trump

Újabb nagyágyúk Trump ellen

piacesprofit.hu

Újabb nagyágyúk távoztak az amerikai elnök tanácsadói közül. Kenneth Frazier, a Merck amerikai gyógyszer-konszern elnök-vezérigazgatója döntésével amiatt tiltakozott, hogy Trump nem ítélte el azonnal a charlottesville-i szélsőjobboldali kilengéseket.

Tovább olvasom »
áder jános, donald trump, g20, klímaegyezmény, párizsi klímaegyezmény, usa

Klímaegyezmény: Áder szerint nincs itt a világvége

PP/MTI

Nincs itt a világvége azzal, hogy Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke bejelentette országa kilépését a párizsi klímaegyezményből, mert az azt aláíró többi ország ezután is kész tartani magát a vállalásokhoz, ahogyan az Egyesült Államok szövetségi államainak többsége is – mondta Áder János köztársasági elnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Tovább olvasom »
amerikai elnökválasztás, donald trump, éghajlatváltozás, éghajlatvédelem, fehér ház, jogi kiskapu, klímaegyezmény, klímaváltozás, párizsi klímaegyezmény, politika, washington

Így rúghatja fel a Párizsi Klímaegyezményt Donald Trump

KlimaBlogger

Összeesküvésnek tartja Donald Trump a klímaváltozást övező nézeteket és a klímatudományt. Még be sem iktatták, de máris gyors kibúvót keres a Párizsi Klímaegyezmény alól. Megkezdte a konzultációt szakértőkkel arról, hogyan lehetne valamilyen jogi kiskaput kihasználna azonnali hatállyal kihátrálni a megállapodás alól – amire már választási kampányában ígéretet tett.

Tovább olvasom »