kkv verseny

csr, kkv verseny, vállalatok társadalmi felelősségvállalása

Díjazzák a felelősséget

piacesprofit.hu

Az MPRSZ tavaly megalakult CSR tagozata ismét meghirdeti a CSR Best Practice pályázatot, melynek keretében idén is keresi a társadalmi felelősségvállalás vállalati és közintézményi legjobb gyakorlatait, követendő példáit. Az elbírálás szempontjai között a zsűri kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a pályázó szervezet működésében a felelősségvállalás milyen mélységig érvényesül az alaptevékenységben, és valósul meg az érintettekkel folytatott napi kapcsolatokban.

Tovább olvasom »
kkv verseny, munkajog, versenytárs

Hogy biztosítsuk a cég érdekeit, ha lelép az alkalmazott?

piacesprofit.hu

Előfordulhat, hogy egy munkavállaló az általa betöltött vezetői vagy más fontos pozíció folytán olyan információk és tapasztalatok birtokába jut, amelyek felhasználásával a munkaviszony megszűnése után jelentős konkurenciát jelenthet, akár maga kezd önálló vállalkozásba, akár más versenytársnál helyezkedik el. Milyen lehetősége van arra a munkáltatónak, hogy az ezzel járó kockázatokat csökkentse? Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
év boltja verseny, kkv verseny, verseny

Büszke a boltjára? Mutassa meg!

piacesprofit.hu

Az Élelmiszer szaklap idén először hirdeti meg Az Év Boltja 2015 versenyét. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország meghatározott szempontok szerint legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit.

Tovább olvasom »
kkv verseny, kkvház, verseny

A NAV dísztermében lesz a KKVHÁZ Megyék Versenye

PP

Bemutatták a KKVHÁZ Megyék Versenye döntő programját. Dr. Bod Péter Ákos, a verseny elnöke arról tájékoztatott, hogy a vártnál sokkal nagyobb aktivitást tapasztaltak a megyék részéről.Mint az MNB egykori elnöke elmondta, az igazán nagy meglepetés az idén már bekapcsolódott határon túli magyar csapatok lelkesedése volt.

Tovább olvasom »
interim menedzsment, kkv verseny, verseny

Ők lettek az év interim menedzserei

piacesprofit.hu

Az interim menedzser szakma és szolgáltatás magyarországi elindulásának 10. évfordulója alkalmából versenyt hirdetett Fekete István, Steiner László és dr.Tóth Tamás, az interim menedzsment szolgáltatás hazai elindítói, hogy ezzel emlékezzenek meg az évfordulóról és egy sikertörténetről. A díjat végül hárman kapták meg.

Tovább olvasom »
kkv verseny, ügyfélkapcsolat, ügyfélszolgálat

Hol a legjobb az ügyfelek kiszolgálása?

piacesprofit.hu

Idén ötödször rendezik meg a „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban” üzleti versenyt, melynek legfőbb célja a magyarországi ügyfél kiszolgálási kultúra fejlesztése. A 2009-ben indított program lehetőséget ad a részt vevő vállalatoknak ügyfél-kiszolgálási színvonaluk összehasonlítására ágazatokon belül és ágazatok között is. Az értékeléseket követően a részt vevő cégek helyezéstől függetlenül olyan piaci és vevőkiszolgáláshoz kapcsolódó adatokhoz, iránymutatásokhoz, trendekhez juthatnak hozzá, melyek fontos fejlődési lehetőséget jelentenek az értékesítési és az ügyfélkapcsolati részleg, ezáltal az egész vállalat számára.

Tovább olvasom »
innováció, kkv fejlesztés, kkv verseny, sikersztori, változás, változásképesség

A siker titka:kihívásként kezelni a válságot

piacesprofit.hu

Innováció – ez a fogalom messze kiemelkedett azon jellemzők közül, amelyekkel az idei European Business Awards magyar nemzeti döntősei írták körül üzleti tevékenységüket. Az RSM tanácsadó cég által támogatott megmérettetésen a középdöntőbe jutott húsz magyar vállalkozás példája jól mutatja: ha a cégvezetés képes lehetőségként és kihívásként tekinteni a válságra, a nehéz gazdasági körülmények a cég megerősödését is elősegíthetik.

Tovább olvasom »
kkv informatika, kkv irodabérlet, kkv verseny

Sikerrel zárult a kkv-roadshow

piac-profit.hu

ÉnIrodám Üzleti Találkozó néven hét helyszínen tartottak szakmai konferenciát a mikro-, kis- és középvállalkozások részére.  Debrecenben, Miskolcon, Győrben, Kecskeméten, Székesfehérváron, Pécsett és Budapesten kaphattak a vállalkozók hasznos tanácsokat, hogy hogyan fejlesszék vállalkozásukat és csökkentsék a költségeiket.

Tovább olvasom »
kína, kkv, kkv támogatás, kkv verseny, külpiac

Kiemelt piacként kellene kezelni Kínát

PP/MTI

A kínai piacot kiemelt területként kell kezelni, a magyar vállalatok piacra jutását pedig segítené, ha több magyar szakdiplomata dolgozna Kínában – mondta Nádasi Tamás, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara magyar-kínai tagozatának elnöke, annak kapcsán, hogy csütörtökön konferenciát rendeznek a sikeres piacra lépés Kínában témában a 3. Kínai Márkák Kiállítás rendezvény keretében, Budapesten.

Tovább olvasom »
bérszámfejtés, kkv verseny, verseny

Keresik az ország legjobbját

piacesprofit.hu

Országos szakmai verseny keretében keresik Magyarország legjobb bérszámfejtőjét. A Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete, a PENTA UNIÓ Oktatási Centrum és a Soft Consulting Hungary Zrt. által meghirdetett Az Év bérszámfejtője verseny célja elismerni azok munkáját, akik soha nem hibázhatnak: a bérszámfejtőkét.

Tovább olvasom »
kkv, kkv verseny

Ennél rosszabb már nem lehet

piacprofit.hu

A közterhek, valamint a vállalati kamatok változására vonatkozó, eddigi igen pesszimista várakozások mérséklődtek, miközben a gazdaságpolitika megítélése sem romlott tovább, így nem meglepő, hogy a többéves mélypontot követően felfelé korrigált a hazai vállalkozások egyéves várakozásait jelző K&H kkv bizalmi index.

Tovább olvasom »