kkv támogatás

finanszírozás, kkv támogatás, mfb pontok, uniós hitel, vállalkozók

Már 642 ponton érhetőek el az uniós hitelek

piacesprofit.hu

A püspökladányi OTP fiókban kialakított MFB Pont megnyitásával lezárult az európai uniós visszatérítendő források közvetítésére létrehozott hálózat bővítése. Ezzel országszerte összesen 642 hitelintézeti fiókban érhetők el a rendkívül kedvező kamatozású önálló és vissza nem térítendő forrással kombinált hitelek a vállalkozások és a lakossági ügyfelek számára.

Tovább olvasom »
kkv támogatás, munkaerőhiány, munkahelyteremtés, új munkaerő, vissza nem térítendő támogatás

Milliárdok munkahelyteremtésre

piacesprofit.hu

Több mint 4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert el 262 vállalkozás a „Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatása” program keretében. A támogatás mintegy 2100 új munkahely létesítéséhez, valamint 4400 munkahely megőrzéséhez elegendő.

Tovább olvasom »
kkv támogatás, kvv pályázatok, munkahelyi képzés, szakmai képzés

Ingyen is képezhetjük a dolgozókat

piacesprofit.hu

Társadalmi egyeztetés alatt van az a 2 kkv-knak szóló pályázati felhívás, aminek keretében munkavállalók képzéséhez lehet akár 100 százalékos támogatást is nyerni. Akár Közép-Magyarország régióban, akár máshol van cége székhelye, van lehetőség erre.

Tovább olvasom »
bértámogatás, foglalkoztatás, ginop, kkv fejlesztés, kkv pályázat, kkv támogatás

4,2 milliárd forint vissza nem térítendő forrás kétszáz fejlesztésre

PP/MTI

Mintegy 4,2 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós forrást nyert el 207 fejlesztés a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) három pályázati felhívásán – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára szerdán az MTI-t.

Tovább olvasom »
beszállító, beszállítók, ginop, kkv pályázat, kkv támogatás, kkv-pályázatok

Keddtől lehet pályázni beszállítói támogatásra

PP/MTI

Keddtől pályázhatnak támogatásra a beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások és beszállítói integrátorok 20 milliárd forintos keretösszegben a GINOP-ban – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t.

Tovább olvasom »
kkv pályázatok, kkv támogatás, pénz de honnan, pénzszerzés, PP konferencia

Házhoz jön a pénz

piacesprofit.hu

Ősszel elindultak a kkv-k versenyképességét javító új EU-pályázatok. December 11-én Budapesten a „Pénz, de honnan?” roadshow keretében kormányzati és vállalati előadóink számolnak be a részletekről. A konferencián a kedvezményes, támogatott fejlesztési forrásokról, a kkv-knak nyújtott pénzügyi, tanácsadási és egyéb hatékonyságnövelő megoldásokról is szó lesz.

Tovább olvasom »
elszámolás, kkv pályázat, kkv támogatás, pályázat, támogatás

Támogatások elszámolása: amire figyeljünk

piacesprofit.hu

A projekt elszámolási rendjét rögzítenünk kell a könyvelésünkben, gondoskodnunk kell arról, hogy az elszámolásra benyújtott tételek megfeleljenek az alaki és formai követelményeknek és csak kifizetett tételeket számoltassunk el. Mire kell még figyelni a támogatások elszámolásánál? Összefoglaltuk.

Tovább olvasom »
agrárium, kistermelő, kkv pályázat, kkv támogatás, termelői csoport

Elindult a kifizetés a termelőknek

piacesprofit.hu

Összesen 2,6 milliárd forint kifizetését indította el a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) a termelői csoportok létrehozásához és működéséhez nyújtandó támogatás keretében. A jogcímre 2014. június 1. és 30. között 167 kifizetési kérelem érkezett az MVH-hoz.

Tovább olvasom »
exportfinanszírozás, exportösztönzés, kkv támogatás

Nincs felső határa az exporttámogatásnak

PP/MTI

Már ezermilliárd forint exporttámogató forrással segíti a kereskedelmi bankokon keresztül is a hazai, exportban részt vevő kis- és középvállalkozásokat az Eximbank és a MEHIB közös szervezete, az EXIM több különböző konstrukció keretében – mondta Nátrán Roland, az Eximbank vezérigazgatója az MTI-nek adott nyilatkozatában.

Tovább olvasom »