kkv-pályázatok

beszállító, beszállítók, ginop, kkv pályázat, kkv támogatás, kkv-pályázatok

Keddtől lehet pályázni beszállítói támogatásra

PP/MTI

Keddtől pályázhatnak támogatásra a beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások és beszállítói integrátorok 20 milliárd forintos keretösszegben a GINOP-ban – tájékoztatta Rákossy Balázs, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-t.

Tovább olvasom »
adótörvény változások, kkv-pályázatok, uniós források

A katásoknak sem kell félniük a pályázatoktól

piacesprofit.hu

A 2017-es adócsomag módosításai növelhetik a vállalkozási kedvet, több kisebb pozitívumnak is örülhetnek a kisvállalkozók, és talán a pályázási kedv is fellendülhet. Fontos változás például, hogy a kisvállalkozók tételes adóját fizetőknek (katásoknak) nem számít bevételnek a pályázatokon elnyert pénz.

Tovább olvasom »
ginop, kkv-pályázatok, uniós források, uniós pályázatok

Jönnek az új GINOP-pályázatok

PP/MTI

Még ebben a hónapban megjelennek a kis- és középvállalatok fejlesztését célzó új pályázati felhívások a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára.

Tovább olvasom »
kkv-pályázatok, pályázati tanácsok, uniós pályázatok

Egyedül pályázni: lehetetlen küldetés

piacesprofit.hu

Az uniós pályázatokban gondolkodó vállalkozók sok esetben meglepődnek, amikor pályázatírási szándékkal leülnek a gép elé, hiszen hiába egyszerűsödött a folyamat, mégis, ha valaki szakember segítsége nélkül lát neki, bizony könnyen elveszhet a sok teendő között.

Tovább olvasom »
beruházások, eu-pályázatok, kkv-pályázatok, uniós források, uniós pénzek

Az uniós pénzekre ácsingóznak

piacesprofit.hu

A hazai kkv-k jelentős része előbbre hozná beruházásait, amennyiben rövid időn belül elérhetővé válnának az uniós források. A jelenlegi pályázati kiírások mellett a cégek közel fele tartja reálisnak uniós támogatás elnyerését – derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatás legutóbbi adataiból.

Tovább olvasom »
kkv-pályázatok, munkaerőpiac, szakemberhiány, uniós források, uniós pályázatok, uniós pénzek

Rámozdultak a pályázatokra a kisvállalkozások

piacesprofit.hu

A mikrovállalkozások 41 százaléka, a kisvállalkozásoknak pedig az 57 százaléka pályázna uniós forrásra a jelenlegi ciklusban – derül ki a Garantiqa felméréséből, amely szerint a beruházásokhoz szükséges létszámmal nem rendelkező mikro- és kisvállalkozások 54, illetve 59 százaléka tervez létszámbővítést.

Tovább olvasom »