kkv irodabérlet

ingatlanár, ingatlanárak, ingatlanpiac, irodabérlés, irodabérlet, kkv irodabérlet, költségkímélés

Hol érdemes letelepednie egy vállalkozásnak? Az ingatlanpiaci helyzet segít dönteni

piacesprofit.hu

Cégalapításkor, költözéskor, és vállalati növekedés során, sokszor feltevődik a kérdés, hogy hol érdemes letelepedni, új irodát nyitni. Ilyenkor Budapest szokott szóba jönni elsőként, annak ellenére, hogy sok egyéb helyszín kerülhetne számításba, főleg ha a felmerülő költségeket vizsgáljuk. Az Ingatlannet.hu szakértői segítenek.

Tovább olvasom »
ingatlanbérlés, irodabérlés, kkv irodabérlet, üzletbérlés

Így keressünk bérleményt vállalkozáshoz

Sipa

Amikor a tökéletes irodát keressük a legfontosabb, hogy ne adjuk fel, akkor sem, ha már fárasztóan hosszú ideje nem találjuk meg azt, amire szükségünk lenne. Az „igazi” ingatlanban is akkor jön, amikor már kicsit feladtuk. Amikor belépve az ajtón azt érezzük: végre, na az lesz a megfelelő. Érdemes kivárni az igazit, és nem túl nagy kompromisszumot kötni. Átgondoltságra viszont szükség lesz!

Tovább olvasom »
ingatlan bérbeadás, kkv irodabérlet, új Ptk.

A bérlőknek kedvez a Ptk.

piacesprofit.hu

Az új Polgári Törvénykönyv a költségviselés, a használat, a használat ellenőrzése, a bérleti díj és a törvényes zálog kapcsán nagyrészt fenntartja a korábbi szabályokat, emellett azonban komoly változásokat is végrehajt, amelyekre érdemes odafigyelni.

Tovább olvasom »
irodabérlés, kkv irodabérlet, üzletbérlés

Hasznos tanácsok ingatlanbérleti szerződés megkötéséhez

piacesprofit.hu

Minden vállalkozásnak szüksége van olyan helyiségre ahol tevékenységét végzi. Vannak vállalkozások, melyek ilyen helyiségeket bérbe adnak, mások pedig bérelnek. Minden esetben felvetődik, hogy írásba kell-e foglalni a bérleti szerződést, vagy sem. A jelenlegi szabályozás (Ptk) nem ismer ilyen formakényszert, azonban a bizonylati rend jogi szakértőnk álláspontja szerint megkívánja az írásbeliséget.

Tovább olvasom »
irodapiac, kkv irodabérlet, közösségi iroda

Dolgozni máshol is lehet

piacesprofit.hu

A ősz eleji időszakot az üzleti életben gyakran „back to school” időszaknak nevezik, hiszen nem csak az iskolákban, de az üzleti életben is újraindul, visszaáll a normál kerékvágásba ilyenkor a munka. Ideje hát elgondolkozni, lehet-e valahogyan csökkenteni például ingatlanbérlési költségeinken, vagy egyáltalán vállalkozásunknak megfelelő (reprezentativitású, munkakörnyezetnek legalkalmasabb) térben dolgozunk-e.

Tovább olvasom »
irodabérlés, irodapiac, kkv irodabérlet

Stabil a magyar irodapiac – Kéne az IMF-megállapodás

piac-profit.hu

A magyar irodapiac 2012 első felében stabil volt; a teljes irodaállomány, a bérbeadási volumen és a bérleti díjak 2011-hez képest nem változtak, míg a kihasználatlansági ráta valamelyest emelkedett. A kereslet élénkülését csak Magyarország piaci megítélésének változása indíthatja el, amelyet az IMF-megállapodástól remélnek a szakértők.

Tovább olvasom »
ingatlan, ingatlanpiac, ipari ingatlan, irodabérlés, irodapiac, kkv irodabérlet

Elmarad a boom

piac-profit.hu

Annak ellenére, hogy a második negyedévben 80 százalékkal nőtt az irodák bérbeadása az első negyedévhez képest, az első féléves 149 ezer négyzetméteres bérbeadás 9 százalékkal kisebb az egy évvel korábbihoz képest, a kihasználatlanság pedig 0,8 százalékponttal nőtt június végére – közölte a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF).

Tovább olvasom »
kkv informatika, kkv irodabérlet, kkv verseny

Sikerrel zárult a kkv-roadshow

piac-profit.hu

ÉnIrodám Üzleti Találkozó néven hét helyszínen tartottak szakmai konferenciát a mikro-, kis- és középvállalkozások részére.  Debrecenben, Miskolcon, Győrben, Kecskeméten, Székesfehérváron, Pécsett és Budapesten kaphattak a vállalkozók hasznos tanácsokat, hogy hogyan fejlesszék vállalkozásukat és csökkentsék a költségeiket.

Tovább olvasom »
irodabérlés, irodapiac, kkv irodabérlet

Éled a piac

piac-profit.hu

2011. év végére a teljes budapesti irodapiaci állomány meghaladta a hárommillió négyzetmétert. A negyedik negyedévben rekordot döntött a bérbeadások összes volumene. 

Tovább olvasom »