kkv akadémia

kkv akadémia, mobilra optimalizált weboldal, webáruház, webes értékesítés, webshop

A jó webshop olyan, mint egy sakkozó

Timár Gigi

A webes értékesítés hihetetlen tempóban nő. De merre fejlődik majd tovább? Hogyan lesz majd a bolt egyszerre minimál és élményszerű? A várható webáruházi trendekről beszélt a Piac & Profit KKV-Akadémiáján Kulcsár István Róbert, a Webshop Experts szakértője.

Tovább olvasom »
kkv akadémia, konferencia, program

Adóváltozásoktól az új cégvezetési trendekig

piacesprofit.hu

Januárban folytatódik a KKV-AKADÉMIA konferenciasorozat 7 új, a kis- és középvállalati döntéshozókat érintő témával. A témák azonnal használható, gyakorlati tudást adnak a kkv-vezetőknek mindennapi üzletvitelükhöz. Az előadók maguk is gyakorló vállalkozók, az adott témák legjobb, legtapasztaltabb szakemberei, akik a legújabb trendekről, jogszabályokról adták át legfrissebb tudásukat.

Tovább olvasom »
kkv akadémia, kkv marketing, marketing tippek, szövegírás, tartalommarketing

A nagyszerű tartalommarketing egyszerű titka

Timár Gigi

A tartalommarketing nem az online marketing egy része, hanem egy más gondolkodásmód. A marketingben elmondod, hogy rocksztár vagy, a tartalommarketing esetében viszont bizonyítjuk is! Hogy mit is jelent ez a most nagyon divatos irányzat, arról szakértők beszéltek a Piac&Profit KKV-Akadémiáján.

Tovább olvasom »
adatbiztonság, biztonság, biztonságos munkahely, it-biztonság, kintlévőség kezelés, kkv akadémia, PP konferencia

Az Ön cége is veszélyben van! Készüljön fel!

PP

Árfolyam-ingadozás, halmozódó kintlevőség, kibertámadás, NAV és ÁNTSZ ellenőrök? Úgy érzi felkészült mindenre? Ha nem, várjuk a KKV-AKADÉMIA ”Fő a biztonság!” konzultációján, ahol gyakorlati tippeket kaphat cége biztonságos működéséhez.

Tovább olvasom »
beszállító, beszállítói lánc, kkv akadémia

Így váljunk sikeres beszállítóvá

kfarkas

Hogyan nyerhet egy kkv beszállítói pozíciót? Hogyan jut el egy magyar kkv a világpiac küszöbéhez? Erre a kérdésre keresték a választ a szakemberek a Piac&Profit „Beszállítónak lenni jó” című konferenciáján.

Tovább olvasom »
beszállító, beszállítói lánc, kkv akadémia

Beszállítónak lenni jó!

piacesprofit.hu

Megszerezni egy biztos beszállítói pozíciót egy multinál szinte álomszerű. De nem csak multikkal lehet beszállítói kapcsolatot létesíteni. Hazai kis és középvállalatok is keresnek beszállítói partnereket, egyszerre lehetünk beszállítók és beszállítókat foglalkoztatók is. A kkv-k előszeretettel tömörülnek beszállítói klaszterekbe, így „globalizálódnak”, koncentrálják együttműködéssel erőiket, erősítik versenyképességüket.

Tovább olvasom »
kkv akadémia, reklámadó, ügyvezetői felelősség

Hogyan védjük ki a korlátlanná tett ügyvezetői felelősség és a reklámadó veszélyeit?

piacesprofit.hu

Ismét indul a KKV-AKADÉMIA konferenciasorozat, ahol a kis- és középvállalkozások szert tehetnek a sikeres működésükhöz elengedhetetlen tudásra. A szeptemberi első akadémia az ügyvezetők korlátlan felelősségéről és a reklámadó terheinek kivédéséről szól. A kkv-vezetőknek szóló konzultáción kiderül, hogy az ügyvezetők hogyan optimalizálhatják megnövekedett adminisztrációs terheiket.

Tovább olvasom »
kkv akadémia, reklámadó, ügyvezetői felelősség

KKV-AKADÉMIA a reklámadótól a tartalommarketingig

piacesprofit.hu

Szeptembertől ismét indul a KKV-AKADÉMIA konferenciasorozat 7 új, a kis- és középvállalati döntéshozókat érintő témával. A témák ismételten, mint az eddig években, azonnal használható, gyakorlati tudást adnak a kkv-vezetőknek mindennapi üzletvitelükhöz. Az előadók maguk is gyakorló vállalkozók, az adott témák legjobb, legtapasztaltabb szakemberei, akik a legújabb trendekről, jogszabályokról adnak át sehol le nem írt tudást.

Tovább olvasom »
kkv akadémia, önfejlesztés, sikeres vezető

Legyen a legjobb vezető!

piacesprofit.hu

A vezető, ha szó szerint értelmezzük, az a személy, akit mások követnek. Tehát a lényeg nem az, hogy mi áll a névjegyen, hanem hogy a szó eredeti értelmében vezessük az alánk tartozó csapatot. De mitől válik valaki olyan vezetővé, akit bárki valójában követni akar? A Piac&Profit konferenciáján megtudhatja!

Tovább olvasom »
ázsia, cégépítés külföldön, kkv akadémia

Trópusi szigetek, nem csak nyaralásra

kfarkas

Sokan csak a paradicsomi trópusi tengerpartokra gondolnak, ha a csendes-óceáni térség kerül szóba, pedig a térség országai jó lehetőségeket tartogatnak a magyar vállalatoknak, ugyanakkor a kihívások is hatalmasak – hangzott el a Piac & Profit és a BKIK közös rendezvényén.

Tovább olvasom »