kínai-magyar kapcsolatok

amerika, befektetés, eu, európa, ingatlanpiac, kína, kínai befektetők, kínai-magyar kapcsolatok, működőtőke, szállodaipar

Megduplázódtak a kínai befektetések Európában

piacesprofit.hu

Több mint kétszeresére nőtt a kínai felvásárlások és zöldmezős beruházások együttes értéke Európában és Észak-Amerikában 2016-ban – derül ki a Baker McKenzie nemzetközi tanulmányából. Idén ismét jelentős mértékű kínai működőtőke-befektetés várható a két kontinensen, azonban a fokozódó ellenőrzések, Kína tőkeáramlást lassító intézkedései, valamint Donald Trump külföldi befektetési politikája körüli bizonytalanság nehézségek elé állíthatják a kínai befektetőket.

Tovább olvasom »
keleti nyitás, kína, kínai-magyar kapcsolatok, kkv export, marketing tippek

Kínában lejárt a gagyi ideje

piacesprofit.hu

A kormány már évek óta dolgozik a keleti nyitáson, de ha nem a megfelelő terméket és nem a megfelelő kommunikációval visszük Kínába, ne számítsunk sikerre. A Piac&Profit konferenciáján szakértők összefoglalták, hol állunk most és mi az, amire mindenképpen érdemes figyelni.

Tovább olvasom »
exportfinanszírozás, keleti nyitás, kína, kínai-magyar kapcsolatok, kinai-magyar üzleti kapcsolatok, kkv export

Gyakorlatilag korlátlan növekedéssel kecsegetet a kínai export

piacesprofit.hu

Nem könnyű, de érdemes Kínába exportálni – hívták fel a szakértők a figyelmet a CECZ, aPiac & Profit és a ChinaCham Hungary közös rendezvényén. Ugyan a gazdaságpolitika már sok akadályt eltakarított a magyar cégek útjából, de kulturális különbségek és a finanszírozási nehézségek még mindig komoly kihívást jelentenek a magyar exportőrök számára.

Tovább olvasom »
kína, kínai-magyar kapcsolatok, program

A piacra lépés lehetőségei Kínában

piacesprofit.hu

Szeptember elején magyar üzletember delegáció látogatott el LinYi város (Shandong tartomány) Nemzetközi Konferencia és Kiállítási Központjában megrendezett vásárra. Ennek az útnak a tapasztalatait osztják meg a szervező ChinaCham legközelebbi klub estjén az érdeklődőkkel.

Tovább olvasom »
china cham, kína, kínai-magyar kapcsolatok, program

Ismerje meg a kínai kereskedelmi lehetőségeket!

piacesprofit.hu

A kínai Linyi városa által kínált kereskedelmi lehetőségeket ismertetik a hazánkba érkező városi delegáció  magas rangú résztvevői és kereskedelmi vállalatok vezetői a China Cham által szervezett nemzetközi kereskedelemfejlesztési fórumon június 11-én. A fórum célja a kínai piacra értékesíthető magyar termékek értékesítési lehetőségének bemutatása is.

Tovább olvasom »