keresőoptimalizálási tanácsok

keresőoptimalizálás, keresőoptimalizálási tanácsok, seo

A SEO halott?

piacesprofit.hu

A SEO halott. Keresőoptimalizálással kapcsolatban talán ez az a klisé, ami a legtöbbször elhangzik. Ha ez így van, akkor mi, SEO-sok számtalan cég zombi gyermekeit neveljük. És egész jó felnőttek lesznek belőlük – írja Minorics Dávid, SEO szakértő.

Tovább olvasom »
céges honlap, céges weboldal, keresőoptimalizálás, keresőoptimalizálási tanácsok, mobilra optimalizált weboldal, seo

Így lehet mobilbarát a weblapunk

piacesprofit.hu

A friss kutatások szerint már nem csak a fiatalok, de az ötvenes korosztály is szívesen böngész mobilról. Percek kérdése, hogy áttörjön a mobilos vásárlás is, ráadásul a Google is díjazza – nem kérdés tehát, hogy szükség van mobilbarát weboldalra. Kérdés, milyen legyen.

Tovább olvasom »
keresőoptimalizálás, keresőoptimalizálási tanácsok, seo

A 7 legjobb SEO tipp 2016-ban

Timár Gigi

A keresőoptimalizálás minden neten jelenlévő cég számára fontos, de a webes értékesítés során még inkább. Az új elvek szerint már nem elég a kulcsszavakra, vagy a szöveg-kép arányra figyelni. Szakértő segít, mi jöhet be!

Tovább olvasom »
keresőoptimalizálás, keresőoptimalizálási tanácsok, seo, webes értékesítés

A képek is segíthetnek a keresőoptimalizálásban

piacesprofit.hu

A legtöbb, honlappal rendelkező vállalkozó már tisztában van vele, hogy figyelmet kell fordítani a keresőoptimalizálásra. Azonban korántsem csak a szövegekre kell figyelmet fordítanunk, hanem a képekre is! Szakértőnk elmondja, mi dolgunk a képekkel, hogy jobb helyezést érjünk el a keresőkben.

Tovább olvasom »