kereskedőház

kereskedőház, magyar nemzeti kereskedőház, mnkh, promóció

Fókuszban az agráripari exportlehetőségek

PP

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) idei évi belföldi szakmai rendezvény naptárában kiemelt eseményként szerepel a 35. Agromash EXPO, amelyen 20 ország összesen 300 kiállítója vesz részt. Az MNKH közreműködésének köszönhetően az agráripari szakvásárra rangos nemzetközi üzleti delegációk is érkeznek, hogy feltérképezzék a magyar agráripari képességeket, együttműködési lehetőségeket.

Tovább olvasom »
exportösztönzés, kereskedőház, külpiaci terjeszkedés

Magyarok fejlesztik a mongol fővárost

piacesprofit.hu

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) tevékenységének köszönhetően egyre szorosabbá válnak a gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok Mongólia és Magyarország között. A Kereskedőház és a mongol főváros, Ulánbátor önkormányzatának Fejlesztési Ügynöksége 25 millió euró értékű együttműködési megállapodást írt alá, melynek keretében magyar cégek részt vállalhatnak jelentős városfejlesztési projektekben.

Tovább olvasom »
exportösztönzés, kereskedőház, kiállítás, kkv export, külpiaci terjeszkedés

Nagy magyarok húznák a kis cégeket külföldre

piacesprofit.hu

Három pillérre épített, új programmal adna újabb lendületet a kkv-k exporttevékenységének a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH). Az Export Expressz névre keresztelt programban egyrészt „zászlóshajó” cégek segítésével ismertetné meg a magyar márkákat, erősebben nyit a startupok felé és a külföldön élő sikeres magyarok támogatására is számít.

Tovább olvasom »
kereskedőház, külpiaci terjeszkedés, orosz piac, oroszország

Putyin jót tett a kkv-knak?

PP/MTI

Magyarország négy kereskedőházat hoz létre Oroszországban, Jekatyerinburgban, Kazanyban, Rosztovban és Szentpéterváron – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter.

Tovább olvasom »
exportösztönzés, keleti nyitás, kereskedőház

Botswanában és Dél-Afrikában is várják a magyar kkv-kat

piacesprofit.hu

Gaborone-ban, Botswanában és Pretoriában, a Dél-afrikai Köztársaságban nyitotta meg legújabb képviseleteit a Magyar Nemzeti Kereskedőház, így összesen már négy afrikai piac nyílt meg a magyar exportőrök előtt. Botswanában az üzletkezdési feltételek a legkedvezőbbek a kontinensen, a Dél-afrikai Köztársaság pedig számos potenciális együttműködési lehetőséget rejt.

Tovább olvasom »
exportösztönzés, keleti nyitás, kereskedőház

Már Marokkóban is várják a magyar kkv-kat

piacesprofit.hu

Szerdán este Rabatban, Marokkóban nyílt meg a legújabb Magyar Nemzeti Kereskedőház, amivel huszonkettőre nőtt a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. külképviseleteinek száma. Marokkó Magyarország ötödik legfontosabb kereskedelmi partnere Afrikában, a húzóágazatot pedig a gépek és szállítóeszközök jelentik.

Tovább olvasom »
exportösztönzés, keleti nyitás, kereskedőház

A Nyugat-Balkánon folytatódik a keleti nyitás

piacesprofit.hu

Újabb nyugat-balkáni országban, ezúttal Montenegróban kezdte meg működését a legújabb relációs kereskedőház. A Magyar Nemzeti Kereskedőház célja, hogy növelje nyugat-balkáni exportpozícióját és megerősítse a két ország közti kereskedelmi kapcsolatokat, elősegítse a kölcsönös gazdasági növekedést.

Tovább olvasom »
exportösztönzés, keleti nyitás, kereskedőház

A Kaukázusban nyílt meg a legújabb kereskedőház

piacesprofit.hu

Szeptember 25-én Örményországban kezdte meg működését a legújabb relációs kereskedőház, amelyik immár a tizenötödik a külképviseletek sorában. A megnyitót rendkívül nagy érdeklődés fogadta, a magyar résztvevők mellett mintegy 40 örmény cég és a helyi média számos képviselője megjelent.

Tovább olvasom »