kávézó

anglia, élelmiszer, élelmiszerpazarlás, ensz, étterem, fenntartható fejlődési célok, hulladék, ikea, kávézó, költség, megtérülés, pocsékolás, sdg

Egy év alatt nyereséget hoz az éttermeknek az élelmiszerpazarlás csökkentése

Kriston László

Az ENSZ adatai szerint a világszerte elkészített élelmiszerek harmada végzi a szemetesben. Egy új felmérés szerint egy év alatt megtérül, ha az éttermek és kávézók arra költenek, hogy átalakítsák folyamataikat az élelmiszerpazarlás csökkentése érdekében. Az egy év lejárta után pedig 2 százalékkal csökkennek a költségeik. De még így is tovább folyik az élelmiszerpazarlás náluk.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor