karácsonyi ajándék

ajándék, karácsonyi ajándék, kozmetikum

Tusfürdőt kaptál? Nem baj, majd elajándékozzuk

piacesprofit.hu

Alig akad karácsonyfa, ami alatt ne lenne valamilyen kozmetikum. Sajnos ezek egy jó része nem arat tetszést és elajándékozásra vagy kidobásra kerül. Pedig ennyi erővel akár jól is lehetne kozmetikumot ajándékozni. Csak egy kis tudatosságra lenne szükség hozzá – véli Varga-Darabos Andrea a Manna Natúrkozmetikum Kft. alapítója.

Tovább olvasom »
fiatalok, fogyasztói szokások, karácsonyi ajándék, karácsonyi szezon

Mi kerül a fa alá? Ruha és hiszti

piacesprofit.hu

A fiatalok 85 százaléka megajándékoz valakit idén karácsonykor, 79 százalékuk pedig számít arra, hogy kap ajándékot. A legtöbben arra számítanak, hogy ruha lesz a fa alatt, valamilyen élménnyel csak 18 százalék, társasjátékkal, játékszoftverrel pedig 16 százalék számol. A haszontalan ajándékokat nagyon kevesen cserélik vissza.

Tovább olvasom »
fogyasztói szokások, karácsonyi ajándék, karácsonyi szezon

Ajándéktipp: bort csak ésszel

piacesprofit.hu

Egyre többet áldozunk egy-egy palack jó borra, különösen akkor, ha ajándéknak szánjuk. De vajon érdemes-e drága bort vásárolni, ha mi magunk nem igazán értünk hozzá? Ha a megajándékozott borértő ember, a válasz inkább nem: lehet, hogy hasznosabb valamilyen boros kiegészítőt venni. Ha mindenáron bort akarunk adni, forduljunk szakemberhez!

Tovább olvasom »
adómentes juttatás, adózás, céges ajándék, karácsonyi ajándék, karácsonyi szezon, költségcsökkentés

Így lehet adómentes a karácsony

piacesprofit.hu

A karácsony kapcsán sokaknak talán elsőként a család vagy a szeretet jut eszébe, netán a bejgli, a szaloncukor, esetleg a zsúfolt áruházi parkolók. Mindez szép és/vagy igaz, ám ne feledjük az adózást sem, ha cégvezetőként karácsonyi ajándékokat adnánk alkalmazottainknak és üzleti partnereinknek.

Tovább olvasom »
felmérés, karácsony, karácsonyi ajándék, karácsonyi szezon, online vásárlás

Kevesebb lesz idén az ajándék – de laposabb a pénztárca

piacesprofit.hu

Kevesebb ajándék vásárlását tervezik a tavalyinál az internetezők, miközben az egy ajándékra szánt összeg közel 12%-kal emelkedett. A karácsonyi ajándékvásárlás így akár 50 ezer forinttal is megterhelheti egy 4 fős háztartás büdzséjét. Ebben nincsenek benne az ünnepi menü vagy éppen a karácsonyfa kiadásai. – derül ki az Árukereső.hu 2 340 fő részvételével készített hazai online felméréséből.

Tovább olvasom »