karácsony

karácsony, tchibo

Varázslatos karácsony – megérkeztek a karácsonyi díszek a Tchibo webáruházba

piacesprofit.hu

A Tchibo webáruház több heti ajánlattal is készül az ünnepekre – ezek közül az egyik a dekorációt, azon belül is a csodálatos fényeket biztosító LED-eket helyezi a közzéppontba! Színes, vagy egyszínű, sor, girland, vagy kedves állatfigura (akár három dimenzióban is!) – a kínálatban rengeteg lehetőséget találunk, hogy igazán meghitté tehessük az otthonunkat, és ebben a hangulatban készülhessünk tovább a téli ünnepi szezonra!

Tovább olvasom »
ajándék, család, karácsony, költségek, ünnep, vásárlás

Így karácsonyozunk mi

piacesprofit.hu

A karácsonyi időszak nem csak a családi összejövetelekről és a szépen feldíszített karácsonyfáról szól. Az ünnepet megelőző hetek anyagilag is megterhelik a családi költségvetést, hiszen az ajándékok mellett az ünnepi fogásokra és olykor elegáns ruhára is többet kell szánni.

Tovább olvasom »
black friday, bolt, forgalom, karácsony, kedvezmények, mászaki cikk, vásárlás, web

Egész Európában belehúzott a Black Friday

piacesprofit.hu

A Black Friday kedvezményei Európa-szerte egyre több fogyasztót csábítanak vásárlásra. Olaszországban, Németországban és Franciaországban erőteljesen megugrott a műszaki fogyasztási cikkek értékesítése. Itthon a TV-k, kávéfőzők, mosógépek voltak a slágertermékek.

Tovább olvasom »
bevásárlás, karácsony, online, stressz, web

Igen, lehet stresszmentes a karácsony

piacesprofit.hu

Az ajándékvásárlás a magyarok számára különösen nagy kihívást jelent, aminek egyik oka, hogy egyre később kezdünk ajándékokat keresni: tavaly még 83% volt azoknak az aránya, akik a karácsonyt megelőző négy hétben már vásároltak valamit, idén viszont már csak 64% gondol ilyen korán a meglepetések beszerzésére.

Tovább olvasom »