kamattámogatás

állami támogatás, energiahatákonyság, hitelprogram, ingyenhitel, kamattámogatás, lakossági energetikai hitel

Szeptembertől módosulnak a lakossági „ingyenhitel” feltételei

piacesprofit.hu

Az iskolakezdéssel egy időben módosulnak a kamattámogatott lakossági energetikai hitel feltételei. Igény lenne az energiatakarékos lakások iránt. A kérdés inkább az, elég vonzó-e a támogatott hitel, hogy akár a családi házak tulajdonosai, akár a társasházakban vagy lakásszövetkezetekben élők ebből a pénzből újítsák fel otthonaikat. 115 milliárd forint sorsa és több tízezer háztartás energiahatékonyságának a növelése a tét – olvasható a Magyar Energiahatékonysági Intézet közleményében.

Tovább olvasom »
beszállító, beszállítói kapcsolatok, ginop, kamattámogatás, kedvezményes hitel, kkv pályázat, kkv pályázatok, mikrovállalkozás, széchenyi 2020

Beindultak a kicsik a pályázatokra

PP/MTI

Mintegy ötezer pályázat érkezett október elejéig a mikro-, kis- és középvállalkozásoktól (mkkv) a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében eddig meghirdetett 631 milliárd forint forrásra – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára.

Tovább olvasom »
devizahitelek, kamattámogatás, lakáshitelek

Hiteldilemmában a magyarok

piacesprofit.hu

Alacsony induló törlesztés, vagy jelentős kiszámíthatóság a hitel futamideje alatt – ezek az átlagos hitelfelvevő konkrét döntési lehetőségei ma. A különbség zsebre megy, akár 16 százalékkal is több lehet a törlesztőrészlet.

Tovább olvasom »
beruházás, kamattámogatás, kavosz, kkv pályázat, krisán lászló, pályázat

2013 legfontosabb feladata: egy cent sem kerülhet vissza!

Sebők Orsolya

Végtelenül egyszerű pályázatokra, ösztönző támogatási célokra és komoly állami kamattámogatásra lenne szükség ahhoz, hogy megindulhassanak a beruházások. A legfontosabb feladat 2013-ban, a rendelkezésére álló uniós források felhasználása lenne – mondta a Piac&Profitnak Krisán László, a KAVOSZ vezérigazgatója.

Tovább olvasom »