kamarai tagdíj

földművelés, kamarai tagdíj, nak, nemzeti agrárgazdasági kamara, őstermelő, tagdíj

Bő két hete maradt az őstermelőknek

piacesprofit.hu

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagdíjbevallási határideje 2017. július 15. Azok az őstermelők, akiknek előző évi árbevétele nem érte el a 600 ezer forintot, és emiatt nem kell bevallást tenniük, 2017. június 30-ig fizethetik meg a 2.000 forint tagdíjat. A többi tag esetében a tagdíjbefizetés határideje 2017. július 31.

Tovább olvasom »
kamarai tagdíj, nav, szja, szja-bevallás

Nézzen utána a kamarai tagdíjnak az adóbevallásban!

PP/MTI

Nem minden kamaraitagdíj-befizetés szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) által elkészített szja-bevallási tervezetben, csak azokat tudja feltüntetni az adóhatóság, amelyekről adatot kapott – hívta fel a figyelmet a bevallástervezet ellenőrzésére a NAV az MTI megkeresésére.

Tovább olvasom »
agrárium, agrárkamara, kamara, kamarai regisztráció, kamarai tagdíj, kamarai tagság, kereskedelem, törvénymódosítás

Kereskedelem lehet az agráriumból

PP/MTI

Az agrárkamarai törvényben felsorolt tevékenységi körök módosítását kéri a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség (MNKSZ), mert a szervezet álláspontja szerint az élelmiszer, az ital, és a dohányáru nagykereskedelme nem az agrárium, hanem a kereskedelem része.

Tovább olvasom »
agrárkamara, kamarai rgisztráció, kamarai tagdíj

Még egy hetet kaptak a gazdák

piacesprofit.hu

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2016. július 31-ről 2016. augusztus 15-re módosította a tagdíjbefizetés határidejét. Azok a kamarai tagok pedig, akik 2016. július 15-ig nem tették meg bevallásukat, 2016. július 31. helyett 2016. augusztus 5-ig pótolhatják azt.

Tovább olvasom »
adóhivatal, adózás, bírság, kamarai regisztráció, kamarai tagdíj, nav

Több tízezer cég lóg a kamarai díjjal

piacesprofit.hu

Félmillió vállalkozás már befizette az idei ötezer forintos kamarai hozzájárulást, ám nagyjából 160 ezren még négy hónappal a március végi határidő után sem rótták le az összeget – tudta meg a Magyar Idők. Jelenleg harmincezer eljárást folytat az adóhatóság az elmaradt ötezer forintok miatt.

Tovább olvasom »
bevallás, kamarai tagdíj, mezőgazdaság

Két hetet kaptak a gazdák

piacesprofit.hu

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2016. június 30-ról 2016. július 15-re módosította a tagdíjbevallás határidejét. Azok az őstermelők, akiknek előző évi árbevétele nem érte el a 600 ezer forintot, és emiatt nem kell bevallást tenniük, szintén 2016. július 15-ig fizethetik meg a 2000 forint tagdíjat. A többi tag esetében a tagdíjbefizetés határideje változatlanul 2016. július 31.

Tovább olvasom »
adózás, kamarai regisztráció, kamarai tagdíj, nav

Aki késik, duplán fizet

piacesprofit.hu

Érdemes még ezen a héten rendezni az 5000 Ft összegű kamarai díjakat, egyébként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tényleges végrehajtási eljárásban szedi be az összeg dupláját. 2016. március 31-ig kiegyenlítetlen kamarai hozzájárulás köztartozásnak minősül, így azt mérlegelés nélkül, adók módjára hajtja be NAV.

Tovább olvasom »