kamara

agrárium, agrárkamara, kamara, kamarai regisztráció, kamarai tagdíj, kamarai tagság, kereskedelem, törvénymódosítás

Kereskedelem lehet az agráriumból

PP/MTI

Az agrárkamarai törvényben felsorolt tevékenységi körök módosítását kéri a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség (MNKSZ), mert a szervezet álláspontja szerint az élelmiszer, az ital, és a dohányáru nagykereskedelme nem az agrárium, hanem a kereskedelem része.

Tovább olvasom »
agrárium, kamara, nemzeti agrárgazdasági kamara, ügyfélszolgálat

Ingyen hívható mostantól az agrárkamara

piacesprofit.hu

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) folyamatosan vezeti be új szolgáltatásait, és március 7-étől, ebben az ügyfélmegkeresések szempontjából kiemelten erős tavaszi időszakban közel 400 ezer tagja, valamint partnerei is ingyenesen hívhatják telefonon – belföldi vezetékes vagy belföldi mobilhálózatból – a szervezet ügyfélszolgálatát.

Tovább olvasom »
cégbíróság, kamara, regisztráció

Regisztráció a kamaráknál? Nem jó ötlet

piacesprofit.hu

Az Adótanácsadók Egyesülete nem támogatja a cégregisztráció áthelyezésének ötletét, szerintük sokkal inkább vezetne a bürokrácia csökkentéséhez, ha a vállalkozások számára kötelező kamarai nyilvántartást és az ehhez kapcsolódó regisztrációs díjat eltörölnék.

Tovább olvasom »
kamara, kamarai regisztráció, kamarai tagdíj

Így jár, aki nem fizeti a kamarai hozzájárulást

asalgo

A kamarai tagdíj befizetési határideje lassan féléve lejárt, de még mindig van olyan vállalkozás, aki nem tett eleget kötelezettségének. Összefoglaltuk, hogy ezek a cégek milyen következményekre számíthatnak, avagy hogyan hajtja be az adóhivatal az ötezer forintos hozzájárulást.

Tovább olvasom »