iskolakezdési támogatás

iskolakezdés, iskolakezdési támogatás, kiskereskedelem

Mennyibe fáj az iskolakezdés?

piacesprofit.hu

A tanszerek beszerzése a családok többségében az édesanyák feladata, akik ilyenkor átlagosan 10-20 ezer forintot költenek. A REGIO JÁTÉK friss felmérése szerint amennyiben iskolatáskát is kell vásárolni, ez az összeg 5-15 ezer forinttal is gyarapodhat. Legtöbben augusztusban kezdik, és inkább a személyes vásárlást részesítik előnyben a webáruházakkal szemben, ám a mobilról történő keresés közel 10 százalékkal nőtt az elmúlt évhez képest. Ennek ellenére a szülők nagy része nem támogatja az elektronikus tankkönyvek és az iskolai tablethasználat bevezetését.

Tovább olvasom »
cafeteria, iskolakezdési támogatás, motiváció, munkáltatói juttatás

Iskolakezdési támogatás: hamarosan adható

piacesprofit.hu

Bár mostanában a hírek legtöbbször arról szólnak, hogy mi lesz 2017-ben a cafeteriával, azért ne feledjük az idei juttatásokat sem. Az iskolakezdési támogatás a tanévkezdést megelőző hatvanadik naptól – azaz július elejétől – adható, egészen az év végéig.

Tovább olvasom »
adózás 2014, béren kívüli juttatás, iskolakezdési támogatás

Idén is jár iskolakezdési támogatás

piacesprofit.hu

A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást, amellyel jelentősen csökkenhetnek a családok iskolaszerekkel kapcsolatos költségei. Az alkalmazottak a több mint 30 ezer forintos, közoktatásban tanuló gyermekek után járó támogatást utalvány formájában kaphatják.

Tovább olvasom »
cafeteria 2013, iskolakezdési támogatás, önsegélyező pénztár

Így is támogathatja a szülőket a munkáltató

piacesprofit.hu

Az iskolakezdési támogatás kapcsán gyakori dolgozói panasz, hogy akkor, amikor igazán sokba kerül a gyerek – mondjuk egyetemista lesz – már nem igényelhető. De van megoldás! A Piac&Profit szakértőjének összefoglalója az önsegélyező pénztárakon keresztül igénybe vehető támogatásról.

Tovább olvasom »
béren kívüli juttatás, cafeteria, iskolakezdési támogatás

Gyerekcipőt céges számlára!? Most igen!

piacesprofit.hu

Október végéig van lehetőségük a cégeknek arra, hogy iskolakezdési támogatás címén akár a cég nevére szóló gyermekruha-vásárlás számláját is kifizessék munkavállalóiknak vagy a cég tevékenységében személyesen közreműködő tulajdonosainak. – Szakértőnk, Matovics Klára segít áttekinteni támogatás kifizetésének feltételeit.

Tovább olvasom »