ing

élelmiszer, forgalom, ing, kiskereskedelem, üzemanyag

Jól rajtolt az év elején az üzemanyag-forgalom

piacesprofit.hu

Februárban 6,5 százalékkal bővült a kiskereskedelem volumene az előző év azonos időszakához képest. A KSH adatközlése ezzel alulmúlta a 7,2 százalékos piaci várakozást, amely azonban meglehetősen nagy szórást mutatott, továbbá lassabb a januári növekedésnél is – derül ki az ING értékeléséből.

Tovább olvasom »
bírság, ing, nyugdíjpénztár

Milliárdokkal károsította meg az ING a pénztártagokat

piacesprofit.hu

Kétszázmillió forint bírsággal sújtotta az ING alapkezelőjét a PSZÁF és felszólította a pénztári vagyonkezelési jogszabályok betartására, mivel a vagyonkezelés során több milliárd forintnyi költséget vont el jogsértően az ING önkéntes- és magánnyugdíjpénztári tagjaitól. Egy bírósági ítélet nyomán az érintett pénztártagok szeptember végégig már visszakapták pénzüket.

Tovább olvasom »
allianz, ing, ingatlanpiac

50 milliárdnál is többet ér az Allee?

piac-profit.hu

Megegyezett a budapesti Allee bevásárlóközpont 50 százalékos részesedésének mintegy 100 millió euró értékű értékesítéséről a fejlesztő ING Real Estate Development és az Allianz Real Estate Germany GmbH – jelentette be szerdán a két társaság.  Az ING Real Estate Development megtartja az Allee tulajdonjogának fennmaradó 50%-át, és továbbra is ellátja a létesítménnyel kapcsolatos vagyonkezelői feladatokat.

Tovább olvasom »