hotelpiac

hotelpiac, legkedveltebb szállodák, turizmus

Tudjuk, hol nyaral jövő nyáron

piacesprofit.hu

Kiemelkedő eredményeket értek el a Tisza-tónál, valamint Heves és Veszprém megyében található települések az Év Szállása versenyben. Közel 250 000 vendégértékelés és 40 000 szavazat, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján megválasztották a legromantikusabb és leginkább családbarát szálláshelyeket is.

Tovább olvasom »
hotelpiac, szállodaipar, szobafoglalás

Nem volt felkészülve a szállodaipar a nehézségekre

piacesprofit.hu

A legfontosabb kérdés a magyar szállodapiaccal kapcsolatban, hogy az eszkimókhoz képest sok-e a fóka. Az ezredforduló után erőteljes növekedés volt tapasztalható a hazai turizmusban, a kínálat jelentősen nőtt, különösen az elmúlt időszakban, de a gazdasági nehézségekre láthatóan sokan nem voltak felkészülve.

Tovább olvasom »
hotelpiac, szállodai foglaltság, szállodaipar

Javulhat a helyzet a magyar hotelpiacon

piacprofit.hu

Nőtt a vendégszám, új hoteleket adtak át, s három felsőkategóriás szálloda is új gazdára talált. A Colliers International ingatlan-tanácsadó idei első félévet értékelő elemzésében bizakodó a jövőt illetően elsősorban a külföldi vendégforgalom alakulásával összefüggésben. Az esztendő második fele a már rendelkezésre álló adatok alapján jól indult, bár az árakat illetően sok pozitívumot még nem tartalmaznak a beszámolók.

Tovább olvasom »