hitelfelvétel tanácsadás

hitelfelvétel, hitelfelvétel tanácsadás, kedvezményes hitel, nhp, növekedési hitelprogram

Növekedési Hitel: most, vagy soha

piacesprofit.hu

Az elmúlt évek legfontosabb hitelforrása a vállalkozók számára a Növekedési Hitelprogram (nhp) volt. A cégtulajdonosok megismerték és megszerették. A hitelprogram március 31-gyel zárul, az átlagosan 7–10 hetes hitelezési folyamat miatt az utolsó perceket éljük. Aki most nem lép, végleg lemarad.

Tovább olvasom »
áruhitel, hitel, hitelfelvétel, hitelfelvétel tanácsadás, karácsonyi szezon, személyi hitel

Mire figyeljük áruhitel felvételekor?

piacesprofit.hu

Karácsony előtt sokan döntenek úgy, hogy ilyenkor fokozottan hirdetett áruhitelből vagy személyi hitelből vásárolnak ajándékot. A hitel visszafizetése jelentős megterhelést is jelenthet, ezért érdemes alaposan megfontolni és körüljárni az ilyen hitelfelvételeket. Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
eva, hitelfelvétel, hitelfelvétel tanácsadás, kata, lakáshitel

Lakáshitel vállalkozóként? Így kaphat!

piacesprofit.hu

Változást hoz a vállalkozók életében a következő év. Némiképp csökkennek a munkáltatói terhek is, de az új adócsomag igazán a katások számára jó hír. Mit jelent ez egy hiteligénylésnél? Mire kell figyelni? Mire számíthatnak a katás vállalkozók 2017-ben? A Bankmonitor szakértői elmondják!

Tovább olvasom »
garancia, hitelfelvétel, hitelfelvétel tanácsadás, kölcsön, kölcsönszerződés, thm, tudatos vásárlás, ünnepi szezon

Van visszaút az erőn felüli hitelből

piacesprofit.hu

Az ünnepi időszakban népszerű „gyorskölcsönökhöz” kínált kényelmi szolgáltatások jelentős többletköltséggel járhatnak – hívja fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank. Az át nem gondolt hitelfelvételtől 14 napon belül díjmentesen és indoklás nélküli el lehet állni. Jó tudni, hogy a műszaki termékekhez vásárolható kiterjesztett garancia jellemzően egy speciális biztosítási szerződést takar.

Tovább olvasom »
hitelfelvétel, hitelfelvétel tanácsadás, kkv hitelezés, pályázati tanácsadás, takarékbank, tanácsadás, uniós pályázatok, üzleti terv, vállalkozásfejlesztés

Szakmai segítség is jár a hitel mellé a kkv-knak

piacesprofit.hu

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Takarékbank és a Nemzeti Kisvállalkozás-fejlesztő Konzorcium (NKFK). Az együttműködésnek köszönhetően a Takarékokban hitelt vagy uniós támogatást igénylő ügyfelek a jövőben jelentős szakértői segítséget kaphatnak pályázataik és hitelkérelmeik elkészítése és benyújtása során. A tapasztalatok szerint a mikrovállalkozások támogatási- és hitelkérelmeinek 50 százaléka formai és egyéb hiányosságok miatt hiúsul meg, ezért azok megfelelő minőségű és szabályszerű előkészítése érdemben javíthatja a vállalkozók forráshoz jutási esélyeit.

Tovább olvasom »
hitelfelvétel, hitelfelvétel tanácsadás, hitelképesség, kkv finanszírozás, kkv hitelezés, költségkímélés, pénzszerzés

7 életmentő tanács céges hitelfelvételhez

piacesprofit.hu

A magyar vállalkozók döntő része kevésbé látja azokat a – sok esetben – nagyon egyszerűen alakítható tényezőket, melyek érdemben befolyásolják cégük hitelképességét. Néhány, forintra – pontosabban fogalmazva – hitelre váltható tanács következik a Bankmonitor szakértőitől.

Tovább olvasom »
hitelbírálat, hitelfelvétel, hitelfelvétel tanácsadás, Vuray György

Mitől függ, hogy ki kap hitelt?

piacesprofit.hu

Sokan nem értik, vállalkozásuk miért nem hitelképes, nem értik, miért utasítja el a bank hitelkérelmüket. Visszatérő jelenség, hogy nem megfelelően megírt üzleti terv, és/vagy pontatlanul, hiányosan benyújtott hitelkérelem az oka a hitelezési folyamat elhúzódásának, vagy a hitelfelvétel meghiúsulásának.Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
devizahitel, hitelfelvétel, hitelfelvétel tanácsadás

Van akinek sietnie kell a hitelfelvétellel

piacesprofit.hu

Idén ősztől jöhet a jövedelemarányos törlesztőrészlet szabályozás, amely szerint a hiteltörlesztésre fordított havi összeg nem lehet magasabb a NAV által igazolt jövedelem bizonyos százalékánál. Így van egy olyan réteg, akinek haladéktalanul intézkednie kell.

Tovább olvasom »
hitelek, hitelfelvétel tanácsadás, lakossági fogyasztás

Már nem utolsó mentsvár a hitel

piacesprofit.hu

Tovább javult az előző évhez képest a magyar lakosság hangulata a mindennapi pénzügyeit illetően. Nem csak a fogyasztási és megtakarítási lehetőségeket látják optimistábban az emberek, a hitelfelvételi kedv is az elmúlt két év legmagasabb értékét érte el.

Tovább olvasom »
alapkamat, befektetési alap, hitelfelvétel tanácsadás, kkv hitel, pénzszerzés, vállalati hitelezés

Hogy válasszunk vállalati hitelt?

Piac & Profit Kiadó Kft-2

A hitelezés helyzete az elmúlt hónapokban érdemben változott, s a közeljövő e trend folytatódását ígéri. Jól érzékelteti ezt a kereskedelmi bankok vállalkozóknak szóló kínálatának alakulása: nemcsak a kínált termékek száma nőtt, hanem azok sajátosságai is jobban igazodnak a vállalkozók igényeihez, egyszerűbb, jobban áttekinthető módozatok jelentek meg, csökkent az elbíráláshoz kapcsolódó adminisztráció.

Tovább olvasom »