gyógyszeripar

export, gyógyszeripar, külpiaci terjeszkedés, richter

Ausztráliában is elérhető lesz a Richter terméke

piacesprofit.hu

A Richter Gedeon Nyrt. (“Richter”) és a Seqirus Pty Ltd (“Seqirus”) a mai napon bejelentették, hogy kizárólagos licenc szerződést írtak alá a cariprazine ausztráliai és új-zélandi forgalmazására. A megállapodás értelmében a Richter szállítja a terméket, a Seqirus törzskönyvezi és értékesíti a készítményt Ausztráliában és Új-Zélandon. A Richter a szerződés aláírásakor, valamint a későbbiekben mérföldkő bevételekben fog részesülni.

Tovább olvasom »
egészségügy, gyógyszeripar, richter

Új orális fogamzásgátlót forgalmaz a Richter

piacesprofit.hu

A Richter Gedeon Nyrt. valamint a Mithra Pharmaceuticals a mai napon bejelentették, hogy licenc és szállítói megállapodást kötöttek egy, a Mithra által Estelle márkanév alatt kifejlesztett, 15mg estetrol-t és 3mg drospirenone-t tartalmazó kombinált fogamzásgátló értékesítéséről.

Tovább olvasom »
egészségügy, gyógyszeripar, innováció, interjú, sikeres vezető

Az egészségügy is lehet jobb és olcsóbb

Sebők Orsolya

Leitner György az elmúlt közel huszonöt évben egészségipari vállalatoknál dolgozott vezetőként. Tapasztalatait, vezetői kvalitásait most egy globális magán-egészségügyi szolgáltató élén kamatoztatja, ahol egyszerre kell leküzdenie a munkaerő-hiányból fakadó nehézségeket és a for-profit–nonprofit világ együttélésének problémáit.

Tovább olvasom »
élelmiszeripar, fuvarozás, gyógyszeripar, kánikula

Milliós kárt kerülhetnek el odafigyeléssel a fuvarozók

piacesprofit.hu

A legmelegebb nyári napokon átlagosan másfélszer több riasztás érkezik a hűtött árut szállító járművek raktérhőmérsékletének emelkedése miatt – derül ki a WebEye Magyarország adataiból. Az élelmiszeripari és a gyógyszeripari szállítmányok esetén ilyen helyzetekben az azonnali beavatkozás elmulasztása akár több millió forintos kárt is okozhat.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor