gyermek

csr, gyermek

18 millió a daganatos gyermekeknek

Sajtóközlemény

Összesen 18 millió forintot utal át a „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” program keretében a Danone Kft. a Magyar Gyermekonkológiai Hálózatnak. A támogatást szimbolizáló csekk, a protokollok, valamint értékes személyi mérlegek átadására a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekklinikáján került sor.

Tovább olvasom »
gyermek, mobil

Rhode Island államban tilos a sexting

piac-profit.hu

Jogszabály tiltja Rhode Island államban, hogy kiskorúak szexuális tartalmú üzeneteket küldözgessenek egymásnak. Egy friss felmérés szerint a helyi felsőoktatásban tanulók több mint fele küldött, háromnegyede kapott már hasonló szöveges vagy képes üzenetet. – olvasható az ELTE TÁTK legfrisebb összeállításában.

Tovább olvasom »
bank, csr, gyermek

Zenével segítették a gyerekeket

Sajtóközlemény

Március 25-én újra összefogott négy banki és egy meghívott zenekar – a ReCIBrock (CIB Bank), az ERST’N’GO (Erste Bank), a BankáRock (OTP Bank), a VolksBand (Magyarországi Volksbank Zrt.) és a Melody Bank nevű formáció -, hogy a tavalyi első közös, „Bankáradás” koncertjükhöz hasonlóan sikeres jótékonysági gyűjtést szervezzenek.

Tovább olvasom »
cib, csr, gyermek

Tenni tudunk: pályázat a gyermekek fejlődéséért

Sajtóközlemény

Szeptember végétől egy hónapig várja a CIB Alapítvány azon közhasznú szervezetek pályázati anyagát, amelyek gyermekek egészséges testi és lelki fejlődéséért, ezen belül kiemelten a korai fejlesztésre koncentrálva indítanak egy éven belül lezáruló projekteket. A CIB Alapítvány „Tenni tudunk” néven indított, új, pályázati rendszerének megfelelő anyagokat háromfős, független bíráló bizottság fogja egységes értékelési rendszer alapján pontozni. A legtöbb pontot elért 10 pályázó között a kuratórium dönt a támogatás odaítéléséről még ez évben. A CIB Alapítvány bízik abban, hogy a pályázók között olyan is lesz, akivel hosszabb távú, stratégiai partnerséget tud kialakítani.

Tovább olvasom »
csr, gyermek

1125 gyermeket etet egy hónapig a Raiffeisen

Sajtóközlemény

A Raiffeisen Közösen Program 2010 február-márciusától gyermekotthonokban élő 1125 gyermek étkezését támogatja aktuális akciója keretében. A jótékony célú akció során eddig összesen mintegy 33 millió forintnyi élelmiszeradományt juttatott el a program csecsemő- és gyermekotthonoknak.

Tovább olvasom »
csr, gyermek

Minden óvodának szüksége volt a 600 ezer forintra

Sajtóközlemény

A mai napon ünnepélyes keretek között adta át a Tchibo Budapest Kft. ügyvezető igazgatója, valamint a kampány nagykövete, Csisztu Zsuzsa a hat nyertes óvoda képviselőjének az egyenként 600 000 forint értékű támogatásról szóló utalványt. Az eseménynek az Állatkert Játszóház adott otthont. Az „Együtt az óvodákért!” elnevezésű kampányát 2009. szeptember 1. és december 30. között hirdette meg a vállalat a 60 éves jubileuma alkalmából. Az akció legfőbb célja a nehéz helyzetben lévő óvodák megsegítése, azon belül is az óvodapedagógusok képességfejlesztő munkájának támogatása, közvetett módon pedig a 3-6 éves korosztály harmonikus, testi-lelki-szellemi fejlődésének elősegítése – a fogyasztók bevonásával.

Tovább olvasom »