gyakornoki program

gyakorlat, gyakornoki program, kihívás, tapasztalat, y generáció

Hogyan legyen tapasztalatunk kezdőként?

piacesprofit.hu

Monotonitás-tűrés, információ áradat és az elméleti tudás gyakorlati alkalmazása az Y generáció legnagyobb kihívásai – derül ki az Adecco Csoport gyakornoki programjából, amiből nem csak az Y, de az X generáció is sokat tanulhat. A magyarországi kiválasztott, Iváncsics Gergely a program végén egyhónapos szakmai tapasztalattal és 1,8 millió forintos álomfizetéssel lett gazdagabb.

Tovább olvasom »
gyakornoki program, szakmai gyakorlat, uniós források, uniós pénzek

1,2 milliárd gyakornokokra

PP/MTI

Mintegy 1,2 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós forrást nyert 178 mikro-, kis- és középvállalkozás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) pályakezdők támogatását célzó gyakornoki programjának keretében.

Tovább olvasom »
atipikus foglalkoztatás, gyakornoki program, kkv pályázatok, költségcsökkentés, pénzszerzés, szakmai gyakorlat, uniós források, uniós pénzek

Mától lehet pénzt kapni a gyakornokok után

PP/MTI

Augusztus elsejétől pályázhatnak a vállalkozások a gyakornoki programban pályakezdők támogatására. A vállalkozások 2016. augusztus 1. és 2018. július 31. között adhatják be támogatási kérelmüket a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) megjelent “Gyakornoki program pályakezdők támogatására” felhívásra.

Tovább olvasom »
diákmunka, gyakornok, gyakornoki program, költségkímélés, tehetségmenedzsment, toborzás

Nem csak a diáknak jó a gyakornokság

piacesprofit.hu

Sok szó esik arról, hogy milyen hasznos a fiatalok számára, ha munka közben szerezhetnek tapasztalatot. De nem csak a diákok profitálnak ebből. Sok vállalat időszakos jelleggel, rugalmas beosztásra, vagy csak egyes projektekre keres kisegítő munkaerőt, máskor pedig éppen az utánpótlás biztosítását indítják el ilyen módon. A fiatalok friss tudással rendelkeznek és lelkesek, a legtöbb esetben rövid idő alatt betanulnak, így gyakorlatban és költséghatékonyság oldaláról is hatalmas segítséget nyújtanak a vállalatoknak.

Tovább olvasom »
fiatalok munkanélkülisége, gyakornoki program, kkv pályázatok, uniós források

16 milliárd gyakornokokra

piacesprofit.hu

Gyakornoki programokat támogató pályázati felhívások jelentek meg 16,2 milliárd forint kerettel a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP), amelyek célja, hogy elősegítsék az egyes képzésekben megszerzett szakképesítés hasznosulását, támogassák a fiatalok munkatapasztalat-szerzését, ösztönözzék foglalkoztatásukat.

Tovább olvasom »
gyakornoki program, karrier, munkaerőpiac

Tapasztalat vagy diploma?

piacesprofit.hu

Előnyben részesítik a magyar munkáltatók a szakmai gyakorlattal rendelkező pályakezdőket – derül ki a Profession.hu 2015-ös kutatásából. Hazai viszonylatban nincsenek jó helyzetben a diákok, hiszen a friss diplomásoknak szóló álláshirdetésekben gyakran 1-3 év munkatapasztalatot várnak el a cégek. A megoldást a gyakornoki programok jelenthetik.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor