generali

adatlopás, bankkártya, felmérés, generali, közösségi média, tudatosság, védelem

A netezők többsége védi a bankkártya adatait

piacesprofit.hu

Az online visszaélések egyre nagyobb fenyegetést jelentenek nemcsak a cégek, hanem a magánszemélyek számára is. Ezzel párhuzamosan azonban úgy tűnik, a tudatosság is egyre inkább előtérbe kerül, hiszen a magyar netezők háromnegyede tesz valamilyen óvintézkedést bankkártya adatai védelme érdekében.

Tovább olvasom »
biztosítás, független alkuszok, generali, minősítés

A Generali mindent vitt

piacesprofit.hu

Idén hat kategóriában ítélte oda szolgáltatásminőségi díjait a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ). A Generali már 12. alkalommal bizonyult a gépjármű-biztosítás legjobbjának, emellett lakossági és vállalati vagyonbiztosítás, valamint a személybiztosítások körében is az első helyen végzett.

Tovább olvasom »
biztosítás, generali

Újabb Generali képviseleti pont nyílt Budapesten

piacesprofit.hu

Az ország egyik legkiterjedtebb tanácsadói és képviseleti hálózatának bővítésével Budapest lakói mostantól még könnyebben tájékozódhatnak a személyre szabott igényeket kielégítő biztosítási és megtakarítási lehetőségekről, a Generali Biztosító ugyanis megnyitotta legújabb képviseletét a településen. A társaság célja, hogy az ország valamennyi járásában jelen legyen, hiszen a cég filozófiája szerint a személyes tanácsadást semmi sem pótolhatja.

Tovább olvasom »
biztosítás, generali, természeti katasztrófa

2010, a katasztrófák éve…

klímablog

Az idei év különösen szélsőséges időjárási jelenségei miatt az árvizek és a viharok eddig nem tapasztalt pusztítást okoztak az országban. A Generali-Providencia Biztosító az idei évben eddig közel 102 ezer elemi kárbejelentést regisztrált az időjárás miatt károsodott lakóépületekre és ingóságokra, ezek becsült kárértéke meghaladja a 12,5 milliárd forintot. Tavaly egész évben 4 milliárd forint alatt maradt a 47 ezer elemi kár értéke. A mezőgazdasági károk további 2 milliárd forintot tettek ki, a gépjárművekben pedig több mint 320 millió forintnyi kár keletkezett az időjárás miatt.

Tovább olvasom »