gázolaj

amerika, áramfogyasztás, donald trump, fehér ház, gázolaj, hadsereg, kőolaj, logisztika, megújuló energia, napenergia, olajvállalat, usa, üzemanyag, washington

Lázad Trump ellen a hadsereg

KlimaBlogger

A zöldülés az új zendülés. Trump és tanácsadói egyértelműen inkább az olajlobbi pártján állnak, és fanyalognak a megújuló energiák adókedvezményekkel való állami támogatásán. A hadsereg megújulókra való átállását őrültségnek tartják. De a hadügyi gépezet a saját feje után megy. Biztonsági okokból.

Tovább olvasom »
benzin, benzinár, bioüzemanyag, dollár, forintárfolyam, gázolaj, üzemanyag, üzemanyag-értékesítés

Újra emelkedhet a benzinár a héten

piac-profit.hu

Az elmúlt egy hét során a nemzetközi piaci folyamatokban megfigyelhető változások a benzin esetében 5-7 forint, míg a gázolaj esetében 4-6 forint áremelkedést indokolnak 23-án, hétfőn. A benzin kiskereskedelmi átlagára így 431 forint, a gázolajé pedig 430 forint lehet július 25-én, szerdán.

Tovább olvasom »
benzin, benzinár, bioüzemanyag, forintárfolyam, gázolaj, infláció, olajár, üzemanyag, üzemanyag-értékesítés

A héten nem lesz olcsóbb a benzin

piac-profit.hu

Az elmúlt egy hét során a nemzetközi piaci folyamatokban megfigyelhető változások a benzin és a gázolaj esetében is az árak változatlan szinten tartását indokolják 2-án, hétfőn. A benzin kiskereskedelmi átlagára így 408 forint, a gázolajé pedig 412 forint marad július 4-én, szerdán.

Tovább olvasom »
benzinár, gázolaj, mol, üzemanyag

Most tényleg csökken a benzin ára

piacprofit.hu

A 95-ös benzin literenként nagykereskedelmi árát bruttó 8, a gázolajét 6 forinttal csökkenti szerdán a Mol Nyrt. Így a 95-ös benzin átlagára 422, a gázolajé 424 forint lehet. Az autósok ugyanakkor 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.

Tovább olvasom »
benzin, benzinár, dízel, forintárfolyam, gázolaj, üzemanyag

Most már tényleg olcsóbb lehetne a benzin

piacesprofit.hu

Az elmúlt egy hét során a nemzetközi piaci folyamatokban megfigyelhető változások a benzin és a gázolaj esetében is kb. 5 forint árcsökkentést indokolnak 11-én, hétfőn. A benzin kiskereskedelmi átlagára így 426 forint, a gázolajé pedig 428 forint lehet június 13-án, szerdán.

Tovább olvasom »
benzin, benzinár, bioüzemanyag, dízel, forint, forintárfolyam, gázolaj, olaj, olajár, üzemanyag

Olcsóbban tankolhatunk a jövő héten

piacesprofit.hu

Az elmúlt egy hét során a nemzetközi piaci folyamatokban megfigyelhető változások a benzin és a gázolaj esetében is 1-2 forint árcsökkentést indokolnak 4-én, hétfőn. A benzin kiskereskedelmi átlagára így 429 forint, a gázolajé pedig 432 forint lehet június 6-án, szerdán.

Tovább olvasom »
benzin, benzinár, dízel, forintárfolyam, gázolaj, olajár, üzemanyag

A héten megint drágulhat a benzin

piacesprofit.hu

Az elmúlt egy hét során a nemzetközi piaci folyamatokban megfigyelhető változások a benzin esetében 5 forint körüli, míg a gázolaj esetében 2-3 forint áremelést indokolnak 21-én, hétfőn. A benzin kiskereskedelmi átlagára így 431 forint, a gázolajé pedig 433 forint lehet május 23-án, szerdán.

Tovább olvasom »
adó, adó-visszaigénylés, gázolaj, nav

Egyszerűbben igényelhető vissza a jövedéki adó

MTI

Közvetlenül a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV) nyújthatják be a gazdák 2013. január 1-jétől a gázolaj jövedékiadó-visszatérítési igényeiket, az igazolásokat a hatóságok egymástól szerzik be – közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium az MTI-vel.

Tovább olvasom »