fiatal

betegség, fiatal, fürdőzés, ízület, lazítás, stresszoldás, termál

Egyre több fiatal lazít a termálban

piacesprofit.hu

A magyarok harmada évente legalább egyszer termálfürdőzik, és a fiatalok közül sokan gondolják úgy, hogy a gyógyító hatású víz a mindennapi stresszel kapcsolatos problémákra is megoldást jelent – derül ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona megbízásából készített országos reprezentatív kutatásból. 

Tovább olvasom »
facebook, fiatal, közösségi média, snapchat, social media, tinédzser, twitter

Na de hol vannak a fiatalok?

piacesprofit.hu

Tele volt minden portál megint egy kutatással, ami arról szól, hogy a Facebook bajban van, mert elveszti a tinédzsereket. Az eMarketeer mutatta ki, hogy a 18–24 évesek között már most is többen használják Amerikában a Snapchatet, mint a Facebookot, és a tendenciák alapján ez a következő években csak erősödni fog. A Közösségi kalandozások cikkében többek között erről lesz szó, de aki figyel, a teljes piacról is pontosabb képet kap. 

Tovább olvasom »
adómegállapítás, alkalmazás, app, csetapp, fiatal, internet, kommunikáció, pr, snapchat, y generáció

Ágyékmutagotó platformból a világpolitikusok szócsöve: Snapchat-sztori

Kriston László

A 13-24 éves korosztály egyfolytában a Snapchaten lóg. A világsikert befutó csetapp pikantériája, hogy eredetileg szexchatre találták ki. Ezért alakították ki úgy, hogy azonnal törlődnek róla az üzenetek. Mára viszont már a politika már használja a holnap szavazóinak eléréséhez. A cégek is nagy fantáziát látnak e platformban, hogy itt cserkésszék be fiatal fogyasztóikat.

Tovább olvasom »
fiatal, kutatás, marketing, y generáció

“Éntelt” generáció a mai fiatalok

piacesprofit.hu

Net-, multitasking-, nárcisztikus-, valamint selfie-generáció – így jellemezték a „Célkeresztben a Z-generáció” konferencia előadói a mai 5-21 éves korcsoport tagjait. Az egész napos konferencián többek között az is kiderült, hogy a jelenlegi iskolás korosztálynak az információ utáni igénye már-már a függőséghez hasonlítható, ezzel együtt azonban kiválóak a szelektív figyelemmegosztásban és a társas kapcsolataik leginkább a nyilvánosság mentén rendezőknek.

Tovább olvasom »
fiatal, munkanélküliség, szakképzés

Pályaválasztás és felnőtté válás: pánikban a fiatalok?

HR Portal

A pályaválasztás és az önállósodás egyre nehezebbé vált az elmúlt 10-15 évben. Ennek hátterében a posztindusztriális társadalom áll, amely a korai fogyasztást, és a kései felnövést erősíti. A fiatalok döntő része nem akar felnőtté válni, kilépni a munka világába, elhúzzák a felsőoktatási tanulmányaikat, sodródnak az árral és a végén bepánikolnak. Hiányzik az önismeret, az információ, a jövő-, és pályaismeret.

Tovább olvasom »
fiatal, fiatal vállalkozók országos szövetsége, lezárult pályázat, pályázat, pályázat mikrovállalkozásoknak, pályázati feltételek

Vállalkozásra bíztat a kormány – Pedig nem biztos, hogy megéri

Az önfoglalkoztatóvá válást, illetve a fiatalok egyéni vállalkozóvá válását segítő pályázatokat dícsérte Czomba Sándor államtitkár kedden, miközen a Piac&Profitnak nyilatkozó adószakértő szerint adózási szempontból messze nem ez a legbiztosabb, leginkább kifizetődő gazdálkodási forma.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor