fesztivál

fesztivál, fiatalok, kütyü, pénzügyek, sorozatok, szokások

A fesztiválok lenyomják a sorozatokat

piacesprofit.hu

A fiatalok körében a legnépszerűbb téma a divat. A különböző elektronikai készülékek, „kütyük” a férfiak 80 százalékát hozzát lázba, de a nők 63 százaléka számára is érdekes – hívja fel a figyelmet 19–29 közötti korosztály szokásaira a K&H kutatása.

Tovább olvasom »
belföldi turizmus, fesztivál, Sziget Fesztivál

Egyre ismertebbek és népszerűbbek a fesztiválok

piacesprofit.hu

Az évek múlásával egyre többen vesznek részt valamilyen fesztiválon. Számszerűsítve ez a lakosság több mint felét jelenti. Akik nem vesznek részt egyik fesztiválon sem, azok is ismerik őket. Ugyanis 10-ből 9 ember legalább egy, de sokan akár négy vagy több fesztivált is meg tudnak nevezni, ha erre kérik.

Tovább olvasom »
austin, fesztivál, magyar startup, mnkh, sxsw, texas

Öt magyar cég a világ egyik legnagyobb startupfesztiválján

piacesprofit.hu

Öt magyar innovatív vállalkozás vehet részt a világ egyik legnagyobb startupfesztiválján, a South by Southwest (SXSW) Interactive-on az egyesült államokbeli Austinban 2017. március 10–16. között. A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) InnoTrade programja a cégek számára az eseményhez kapcsolódó tréningen, startupversenyen és nemzetközi kiállításon is részvételi lehetőséget biztosít – olvasható az MNKH közleményében.

Tovább olvasom »
applikációk, fesztivál, információs társadalom, sziget, telekommunikáció

Randiappok a Szigetre

piacesprofit.hu

Az idei Szigetre idén is rekordszámú látogatót várnak a szervezők. Európa egyik legnagyobb fesztiválja töretlen népszerűségnek örvend a külföldiek körében, sokan érkeznek Nagy-Britanniából, Hollandiából és Franciaországból. Összeszedtük azokat a legnépszerűbb alkalmazásokat, amelyeket kifejezetten ezek a nemzetek használnak és a Szitizenek számára is hasznosak lehetnek, ha nemzetközileg is ismerkedni szeretnének egymással.

Tovább olvasom »
fesztivál, nyaralás, turizmus, utazás

Napi tizenegyezret szánnak a Szigetre a fiatalok

piacesprofit.hu

A Szigeten fesztiváloztak a legtöbben a 19-29 éves korosztályból, a fiatalok negyede járt már itt legalább egyszer. Látogatottság alapján a második helyen a Balaton Sound végzett, a harmadik pedig a Volt fesztivál lett – derült ki a K&H fiatalok jóléti indexének második negyedéves felméréséből. A kutatás szerint a fesztiválok a férfiak, az aktív keresők és a budapestiek körében a legnépszerűbbek. A legtöbben 1-2 napot maradnak és átlagosan naponta 7-11 ezer forint költőpénzt tartanak szükségesnek a belépőjegy árán felül.

Tovább olvasom »
fesztivál, rendezvény, turizmus

Farkastörvények a fesztiválpiacon

piacesprofit.hu

A fesztiválturizmus dinamikusan nő, a 2015-ös nyár pedig kiemelkedő volt mind a látogatószám, mind a bevételek szempontjából. Ugyanakkor egyre nő a regionális verseny, ezért a magyar fesztiváloknak folyamatosan lépést kell tartania a legújabb trendekkel.

Tovább olvasom »
bankkártya-használat, egyérintéses fizetés, fesztivál

Menő az egyérintős a fesztiválokon

piacesprofit.hu

Ma már országszerte 49 ezer bankkártya-elfogadó terminálnál fizethetünk érintőkártyával, és néhány helyszínen, például a nyári fesztiválokon különleges előnyökben is részesülhetünk, ha ilyen típusú kártyát használunk. A MasterCard tapasztalatai szerint a nyári szabadidős programok során is egyre több egyérintéses kártya kerül elő a fizetésnél, ami nem csoda, hiszen folyamatosan növekszik az érintőkártyák száma és az ilyen típusú fizetés népszerűsége.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor