felhasználói élmény

akció, e-kereskedelem, felhasználói élmény, házhozszállítás, internetes kerskedelem, internetes vásárlás, jövő, logisztika, ügyfélélmény, vásárlói hűség

Ettől döglik a légy a neten

Timár Gigi

A jövőben talán már meg sem kell rendelnie a vevőnek a termékeket ahhoz, hogy leszállítsunk – az okoseszközök intézik majd a dolgot. Egyelőre viszont a jó sztorik mellett a jó akciók és a gyors szállítás az, ami hoz a konyhára. Az internetes vásárlás napja apropóján lássuk a legforróbb online kereskedelmi trendeket!

Tovább olvasom »
bevételt hozó honlap, céges honlap, céges weboldal, felhasználói élmény, szálloda, turizmus

A 10 legriasztóbb hiba a weboldalakon

piacesprofit.hu

Honlap nélkül ma már egy vállalkozás sem igazán életképes, de a turisztikai szektorban különösen fontos a megfelelő weboldal. Nem elég, ha szép, fontos, hogy tényleg felhasználóbarát legyen. A Tnooz turisztikai hírportál a szállodai honlapok leggyakoribb hibáit szedte össze, melyekből mindenki tanulhat, aki ügyfelekre vágyik.

Tovább olvasom »
felhasználói élmény, mobiloptimalizálás, mobilra optimalizált weboldal, online kereskedelem, online marketing, seo, webshop kialakítása

Mobil nélkül? Öngyilkosság

kfarkas

Amikor az emberek nagyobb része már mobilról netezik, sőt, a fogyasztók egyre nagyobb része a telefonjáról vásárol, a nem mobilbarát oldalak biztos kudarcra vannak ítélve. A megoldás a fejlesztés, és nem dőlhetünk hátra, ha az oldal reszponzív. Ez csak az első lépés – emelte ki Sepsey Barna a Piac&Profit által szervezett konferencián.

Tovább olvasom »
byod, felhasználói élmény, gamification, játékosítás, munkavállalói élmény

Megéri, ha játszhatnak a kollégák

piacesprofit.hu

Az, hogy nem „csak” kiváló terméket kell nyújtani a vásárlóknak, hanem élményt is, szerencsére egyre több vállalat számára egyértelmű. Lassanként pedig azt is felismerik, hogy az ügyfelek mellett az alkalmazottak irányába is ezen kell dolgozniuk. Akkor is, amikor a munkafeltételeket alakítják ki.

Tovább olvasom »
felhasználói élmény, fogyasztói élmény, ügyfélélmény, vásárlói elégedettség

Több százmilliárd múlik egy élményen

piacesprofit.hu

A magyar fogyasztók 26%-a hajlandó akár 10%-kal is többet fizetni a termékekért vagy szolgáltatásokért, ha egyúttal kimagasló ügyfélélményt kap – derül ki a Develor kutatásából. A vállalatvezetők szerint a bevételük 21,2%-át bukhatják azok a cégek, amelyek nem foglalkoznak ezzel.

Tovább olvasom »
felhasználói élmény, felhő számítástechnika, it a cégben

Miért nem szeretik a dolgozók a felhőt?

piacesprofit.hu

Egy lánc mindig annyira erős, mint a leggyengébb láncszeme és az IT területén ez a leggyengébb láncszem maga a felhasználó. Cloud szolgáltatás bevezetésekor gyakran elsikkad annak felmérése, hogy milyen hatással lesz az a vállalat alkalmazottaira, pedig rajtuk áll vagy bukik a siker.

Tovább olvasom »
értékesítési tippek, felhasználói élmény, online értékesítés, webkereskedelem, webshop

5 konverziónövelő tipp webshopoknak

Timár Gigi

Van az úgynevezett három másodperces teszt: képzeljük magunkat a vevő helyébe, és nézzünk rá a webshopunkra. Kiderül három másodperc alatt, hogy mit árulunk? Odaadnánk a saját hitelkártyánkat ismeretlenül az oldal alapján? Ha őszintén bármelyik kérdésre nemmel válaszolunk, van teendőnk.

Tovább olvasom »