facilitáció

facilitáció, hatékony megbeszélés, hatékony vezetés, hatékonyságnövelés, meeting, workshop

Itt találjuk a plusz teljesítményt a cégben

piacesprofit.hu

Hogyan lesz a munkatársak elkülönülő, személyes tudásából, az általuk birtokolt információ darabkákból közös, szervezeti tudás? Mi az a kkv-k által kevéssé használt fejlesztő- és tudásbővítő megoldás, amelyet a nagyobb cégek már jó ideje előszeretettel és sikerrel alkalmaznak? Hogyan lesznek elkötelezettebbek és hatékonyabb probléma megoldók a munkatársaink? A válasz mind három kérdésre ugyanaz: inspiráló workshopok és professzionálisan facilitált megbeszélési folyamatok segítségével.

Tovább olvasom »
facilitáció, vezetés módszertan

Hogyan kezeljünk megoldhatatlan problémákat?

piacesprofit.hu

Ép bőrrel túléli a pfuj-pfuj szakaszt. Saját testével védi a csoport tagjait. De nem segít. És nem is irányít. Támogatni, támogat. Biztosítja a résztvevők védelmét és a körülmények komfortosságát. Nem tart távolságot, egyszerre van mindenkivel. Rendszerez és visszatükröz. De legfőképpen, kihajtja a csoportból a legjobb megoldást. Ki ő?

Tovább olvasom »
facilitáció, hatékony megbeszélés, hatékonyságnövelés

Lerajzoljuk, hogyan lesz jobb a cége?

piacesprofit.hu

Gyakran előfordul, hogy egy megbeszélésen úgy tűnik, mind egyetértünk – valójában viszont mindenki mást értett és a végeredmény teljes káosz. Ebben – is – segít a facilitáció. Ha pedig képeket használunk, még hatékonyabb lesz a végeredmény.

Tovább olvasom »