expo

2017, cebit, dolgok internete, expo, információs társadalom, innováció, iot, mesterséges intelligencia, virtuális valóság

Az 5.0-ás társadalom az idei CeBIT fő témája

PP/MTI

Az élet egyre több területét átható digitalizáció és a partnerország, Japán révén az úgynevezett 5.0-ás társadalom (Society 5.0) kialakulása a központi téma a németországi Hannoverben a hét végén kezdődő CeBIT-en, a világ legnagyobb információs technológiai szakkiállításán.

Tovább olvasom »
2017, cebit, expo, hannover, szakkiállítás, technológiai fejlesztés

25 magyar cég az idei CeBIT-en

PP/MTI

A magyar cégeken, startupokon túl állami digitális megoldásokat – online fizetési rendszerek, útdíjhálózat – is bemutatnak az idei digitális szakkiállításon, a hannoveri CeBIT-en – mondta Oláh Zsanett, a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNK) Zrt. vezérigazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.

Tovább olvasom »
expo, export, kkv, kkv export

Több ezren a magyar kkv-k standjain

PP/MTI

Az idén is jelentős számban vettek részt magyarországi kis- és középvállalkozók (kkv) a Szentgyörgy Napok keretében megrendezett gazdasági és kereskedelmi vásáron, a Szentgyörgy Expón Sepsiszentgyörgyön – közölte a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) szerdán.

Tovább olvasom »
corvinus egyetem, expo, karrier

Új munkatársat keres?

Sajtóközlemény

Október 26-27-én tartja idei állásbörzéjét a Budapesti Corvinus Egyetem. Az országos, integrált, diplomázóknak, friss- és fiatal diplomásoknak szóló rendezvényre várják a munkáltatókat, oktatási-képzési szervezeteket, karriertervezési szolgáltatókat, tanácsadókat, egyéb kiállítókat.

Tovább olvasom »
expo, kína

Expó-blamázs: zárt magyar pavilonba kopogtatnak a kínaiak?

PP/MTI

Április óta állnak a sanghaji expó magyar pavilonja üzemeltetésének fedezéséhez szükséges kifizetések, e miatt bezárhat a kiállítás – erősítette meg az MTI-nek csütörtökön Dégen István pavilonigazgató, a kormány erre úgy reagált, hogy nem zsarolható, a jogos és arányos költséget pedig már megtérítették.

Tovább olvasom »
ericsson, expo, it, kína, mobilpiac

Ilyen Kína: havi 9 millió új mobilelőfizető

piac-profit.hu

A 2010-es világkiállítással Sanghaj az érdeklődést Kína múltjára, jelenére és jövőjére irányítja. Az Ericsson ConsumerLab új jelentése a világ legnagyobb távközlési piacának növekedése, lehetőségei és sokszínűsége mögött álló fogyasztói viselkedésre irányítja a reflektorfényt.

Tovább olvasom »