évértékelés

év végi összefoglaló, évértékelés, prezentáció, ünnepi szezon

Öt tipp egy ütős évértékelőhöz

piacesprofit.hu

Egy év végi partin sok feladat hárul a cég vezetőjére. Amellett, hogy tökéletes vendéglátónak kell bizonyulnia, ilyenkor gyakran elhangzik egy rövidebb-hosszabb beszéd is.  Sokan nem rajonganak a beszéd gondolatáért sem, mások annyira fontosnak tarják, hogy fél-, illetve negyedévente is összehívják a munkatársakat egy rövid helyzetértékelésre.

Tovább olvasom »
évértékelés, felmérés, ipsos

A többség utálta ezt az évet

piacesprofit.hu

A világ polgárainak fele (52 százaléka) nem bánja, hogy véget ér a 2012-es év, mert a saját élete és családja szempontjából kedvezőtlen időszaknak minősíti azt. A magyarok évértékelője a leginkább negatív, 74 százalék szerint neki csak rosszat hozott az óév.

Tovább olvasom »
évértékelés, orbán

Az értékelés értékelése

PP/MTI

Kevés konkrétum újdonságok nélkül, ellentmondások feloldás nélkül, hangoztatott kompromisszumkészség megerősítés nélkül – így összegezhető gazdasági elemzők véleménye Orbán Viktor keddi országértékelő beszédéről. Politikai elemzők szerint a beszéd elsősorban a Fidesz szavazótáborához szólt. Ellenzéki vélemények szerint a miniszterelnök nem az ország valós helyzetéről beszélt, megoldást pedig egyáltalán nem kínált a gondokra.

Tovább olvasom »
évértékelés, orbán

“Ennél jobbat érdemlünk”

PP

A néppel együtt, a néptől nyert felhatalmazással a népért cselekszik, mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden, a Millenárison tartott országértékelő beszéde bevezetőjében. Kijelentette: félretoltuk a hazánkat romlásba sodró erőket, de nyolc év hibáit és húsz év mulasztásait nem lehet másfél év alatt helyrehozni. Orbán szerint horribilis kifizetetlen számla maradt az előző kormányok után ezermilliárdos tételekkel, s a baloldali politikusok és „üzlettársaik” azt akarják, hogy ezt az emberek fizessék ki, ne segítsen nekik a kormány, és ne kérjünk hozzájárulást a bankoktól. „Mi nemet mondtunk, új elosztási rendszert vezettünk be” – jelentette ki Orbán Viktor, aki szerint a 2010 májusában elkezdett munkában most mérföldkőhöz érkeztünk, „vállalkozásunk első szakasza lezárult”.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor