eu pénzek

eu források, eu pénzek, eu-pályázatok, innováció, k+f pályázatok, kkv

EU pénzek tartják életben a hazai innovációt

PP/MTI

Több mint 140 millió eurót (42 milliárd forint) nyertek el magyar intézmények, vállalkozások az Európai Unió kutatási, fejlesztési és innovációs, Horizont 2020 (H2020) programjában – közölte a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) az MTI-vel pénteken.

Tovább olvasom »
eu források, eu pénzek, képzéstámogatás, kkv pályázatok, munkahelyi képzés, uniós támogatás

Két hét, és megnyílnak a milliárdos képzéstámogató pályázatok

piacesprofit.hu

Június elsejétől jelentkezhetnek a budapesti és Pest megyei kkv-k a várva várt, munkahelyi képzéseket támogató EU-pályázatra, de a vidéki cégek és a nagyvállalatok sem maradnak uniós források nélkül: a vallalkozokforuma.hu összesítése szerint a hónapban összesen közel 24 milliárd forint keretösszeggel nyílnak meg munkahelyi képzéseket támogató pályázatok.

Tovább olvasom »
eu pénzek, innováció, kkv pályázat, uniós források, uniós pályáuatok

Hárommilliárd innovatív kkv-knak

piacesprofit.hu

A Széchenyi 2020 program keretében újabb, a mikro-, kis- és középvállalkozások K+F+I tevékenységét támogató pályázat jelent meg „Innovációs voucher” címmel, GINOP-2.1.4-15 kódszámmal. A felhívás célja a kkv-k jelentősebb mértékű bevonása az innovációs láncba, illetve a vállalati innovációs tevékenység intenzitásának ösztönzése. A támogatási kérelmeket 2016. március 21-től 2018. március 20-ig lehet benyújtani.

Tovább olvasom »
eu pénzek, kkv pályázatok, uniós források, uniós pályázatok, uniós pénzek

Már jövőre kiírhatják az összes uniós pályázatot

PP/MTI

A kormány szeretne előrelépni az uniós források kifizetésének felgyorsításában, így 2017 közepéig kiírják az összes pályázatot, de ezt lehet, hogy érdemes már 2016-ra előrehozni, így növelve a beruházásokat és csökkentve a gazdasági teljesítmény visszaesését – közölte Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.

Tovább olvasom »