értékesítési technika

app, bitrise, értékesítési technika, fejlesztés, mobilalkalmazás, mobilapplikáció, startup

Nem magunknak fejlesztünk

Szeicz András

A fiatal fejlesztőkből álló Bitrise szintén fejlesztőknek nyújt szolgáltatást. A magyar startup komoly sikereket ért el nemzetközi szinten, aminek egyik bizonyítéka, hogy olyan partnerekkel büszkélkedhet, mint az Amazon vagy a HipChat.

Tovább olvasom »
értékesítési stratégia, értékesítési technika, értékesítési tippek, pitch

6 tipp a sikeres értékesítési beszédhez

Timár Gigi

Az értékesítési „pitch” sem a régi már. Abban az értelemben legalábbis semmiképpen, hogy egyáltalán nem arról van szó, hogy odadobunk valamit a reménybeli ügyfélnek, aztán „vagy eszi, vagy nem”. Manapság az értékesítési szövegek sokkal inkább beszélgetések. Meg kell hallgatunk az ügyfelet, valódi kérdéseket kell feltennünk és az igazi problémáira megoldást kínálnunk.

Tovább olvasom »
értékesítési technika, értékesítési tippek, hatékonyságnövelés, ügyfélérték, ügyfélszerzés

Ettől lesz tényleg hatékonyabb az értékesítés

Timár Gigi

Az értékesítők ideje bizony nagyon drága a cégeknek, kár lenne feleslegesen pazarolni. A legjobb lenne, ha csak olyan ügyfelekkel kéne például személyesen találkozniuk, ahonnan nagy eséllyel jelentős megrendeléssel távoznak. Ha bizonyosság nincs is, megtehetünk néhány dolgot, hogy kevesebb legyen a „lukra futás”.

Tovább olvasom »
értékesítés, értékesítési technika, értékesítési tippek, sikeres értékesítő

6 dolog, ami lehetetlenné teszi az eladást

Timár Gigi

Nézzünk szembe a ténnyel: nem mindenki való értékesítőnek – ahogy nem mindenki való tanárnak, vagy éppen színésznek sem. De ki igen? Grant Cardone értékesítési tréning szakértő szerint az alábbi vonások vezetnek ahhoz, hogy egy értékesítő elbukik.

Tovább olvasom »
értékesítési technika, hatékony kommunikáció, kommunikáció, storytelling

Így kell lekötni a hallgatóságot egy előadásban!

Timár Gigi

A történetek erejét az üzleti életben is remekül kihasználhatjuk. A storytelling, vagyis a történetmesélés módszertana számos helyzetben nagyon hatékony lehet, akár értékesítésről, akár bizalom kiépítéséről van szó. Mutatunk néhány konkrét technikát, ami segíthet felépíteni egy jó történetet.

Tovább olvasom »
értékesítés, értékesítési technika, értékesítési tippek

Minden a vággyal kezdődik

piacesprofit.hu

A legtöbb ember nem tudja, hogyan építsen fel egy értékesítési tárgyalást, és azt sem, hogy hol rontja el. Ha szeretnénk javítani az értékesítési statisztikádon, akkor érdemes bevetni az asszertív kommunikációt.

Tovább olvasom »
call center, értékesítés, értékesítési technika

Mitől lesz sikeres a call center?

piacesprofit.hu

A call centerek értékesítésben való szerepét nagyon sokan már temetik, holott a valóságban egyre szélesebb körben használják eredményesen ezt a csatornát. Telefonálni tényleg mindenki tud, vagy valójában ez komoly szakma, és biztos kézzel előkészített feltételek szükségeltetnek hozzá?

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor