erp

adatkezelés, automatizálás, b2c, delegál, dokumentumkezelés, elektronikus számla, erp, erp rendszer, excel, folyamatirányítás, folyamatmenedzsment, gdpr, integrált rendszerek, nav, okosajtó, online számlabekötés, paypass, pénztárgépek bekötése, számlakép, szoftver, vállalatirányítási rendszer

Melyiket válasszam a sok vállalatirányítási szoftver közül?

Kriston László

Még a kisebb cégeknél is elképesztő mennyiségű adat keletkezik, s ezeket a hatályos jogszabályoknak megfelelve kell kezelni, hogy közben a cégvezetés is képes legyen átlátni az adattömeget és azok alapján felelős döntéseket hozni a holnapra vonatkozóan. Az okos ügyvitelhez integrált vállalatirányítási szoftverek kellenek. Csak számlázóprogramokból közel száz elérhető a hazai piacon.

Tovább olvasom »
crm, erp, magyar szoftver, magyar termék, szoftver, üzleti szoftver

Miért a hazait?

Sebők Orsolya

Van egy furcsa magyar szokás: jobban szeretjük a külföldit. Holott a helyi piacon szocializálódott, hasonló méretű megoldásszállítók már egy szóból megértik a problémát, és könnyebben adnak rá jó választ. A vállalatirányítási rendszerek esetében sem feltétlenül a nagy multinacionális szoftvercégek kínálatában kell keresnie egy hazai kkv-nak a számára ideálisat.

Tovább olvasom »
adminisztrációcsökkentés, adminisztrációs költségek, adminsztráció, erp

Ne a papírkosárba dobjuk a pénzt!

kfarkas

A technika lehetővé teszi, hogy a cégek leszorítsák adminisztrációs költségeiket, a felmérések mégis azt mutatják, hogy a dokumentumokat a papírkosár kezeli, az ERP-t drágállják, a felhőről pedig azt hiszik, időjárási jelenség.

Tovább olvasom »
erp, kkv, vállalatirányítás

Kkv sikertörténetek az abas Magyarországtól

piacesprofit.hu

Kihívások és válaszok a Kkv-k irányításában címmel szervezett konferenciát az abas ERP-t hazánkban forgalmazó abas Magyarország október 30-án, Vecsésen. A rendezvényen gazdasági szaktekintélyek és sikeres kkv vezetők, valamint az abas Magyarország szakértői a kkv szektort érintő leggyakoribb nehézségekre hívták fel a figyelmet, és egyben megoldást is kínáltak a vállalatirányítási problémákra. A teltházas rendezvény értékét a résztvevő cégvezetők és üzletemberek is visszaigazolták.

Tovább olvasom »
erp, hatékony cégvezetés, vállalatirányítási rendszer

Vállalatirányítási rendszer bevezetésének 9 pontja

piacesprofit.hu

Minden kkv életében eljön az a pillanat, amikor a vezetője úgy érzi, hogy cége napi működése már nem olyan szinten átlátható, mint korábban. Az addig jól működő folyamatok mintha bonyolultabbá és lassabbá váltak volna, a fontos adatok összegyűjtéséhez minimum 5 különböző táblázatot kell megnyitni, amelyek értelmezéséhez azok elkészítői is kellenek.

Tovább olvasom »
adatelemzés, erp, erp bevezetés, hatékonyságnövelés, vállalatirányítási rendszer

Hogy vezessünk be új vállalatirányítási rendszert?

piacesprofit.hu

Minden kkv életében eljön az a pillanat, amikor a vezetője úgy érzi, hogy a cég napi működése már nem olyan szinten átlátható, mint korábban. A korábban jól működő folyamatok mintha bonyolultabbá és lassabbá váltak volna, az értékes információkra várni kell, egy döntés előkészítéséhez pedig legalább 5 különböző táblázatot kell megnyitni és minden táblázat értelmezéséhez kell annak elkészítője is…Na, ekkor van itt az ideje a vállalatirányítási rendszer bevezetésének. A Piac&Profit szakértője segít!

Tovább olvasom »
erp, it a cégben, vállalatirányítási rendszer

Négy baljós jel, hogy elavult az ERP-rendszer

piacesprofit.hu

Az egyre terjedő felhő alapú számítástechnika és vállalati technológiák új lehetőségeket nyitottak a vállalatok előtt a munkatársaikkal, ügyfeleikkel, szállítóikkal és egyéb üzleti partnereikkel való kapcsolattartásban. A vállalati ERP rendszerek azonban a fejlődés ellenére sok helyen elöregedtek, és inkább hátráltatják az üzleti növekedést.

Tovább olvasom »
erp, hatékonyságnövelés, infrasruktúra-fejlesztés, kkv informatika, vállati informatika

Folyamatos fejlesztés nélkül ne várjunk sokat az IT-től

piacesprofit.hu

A legtöbb céges informatikai beruházás mellett egy konkrét probléma miatt döntenek a cégek. Ha ez megoldódik, nem is foglalkoznak többet az üggyel. Szakértőnk szerint viszont muszáj állandóan fejlődő folyamatként tekinteni a céges informatikai, különösen az ERP rendszerekre, hogy kihozhassuk belőlük azt, amire tényleg képesek a cég érdekében.

Tovább olvasom »
erp, hatékony cégvezetés, hatékonyságnövelés, időgazdálkodás, infokommunikació, vállalatirányítási rendszer

A vállalatirányítási rendszer segíthet, hogy ne legyünk „elhavazva”

piacesprofit.hu

Felgyorsult világunkban mindenki mindent azonnal szeretne. Az idő az egyik legfontosabb erőforrássá vált. Az tudatos időgazdálkodás segíti a cég hatékony működését és saját józan eszünk megtartását is. Az ERP rendszer is segíthet, hogy tudatosabbak legyünk ezen a területen. Szakértőnk, Giller Tamás, az erpblog.hu szerkesztője elmondja, hogyan!

Tovább olvasom »
erp, it a cégben, vállalatirányítási rendszer

A változások igazi ára

piacesprofit.hu

Az üzleti típusú változások miatt akár használhatatlanná is válhat egy hagyományos ERP rendszer, amely komoly kiesést okozhat az árbevételben és az ügyfelek elégedettségét is rombolja.

Tovább olvasom »